У ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛИ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ МЕМОРІАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ГЕРОЯМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ»

Дата: 26.04.2024 15:42
Кількість переглядів: 74

Для цього Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН сьогодні провів зустріч з батьками, матерями, вдовами загиблих на російсько-українській війні та померлих Героїв з Радивилівської громади.

Фото без опису

Разом обговорили проєкт майбутнього меморіального комплексу , який об’єднає в собі гранітну стелу пам’яті та дошку пошани Захисникам України.

Його буде невдовзі встановлено на Алеї Слави в м.Радивилів.

На початку зібрання міський голова оголосив хвилину мовчання на знак вшанування життів кожного нашого земляка-воїна, який став на захист України в найтяжчий час та поліг в боях за її волю й територіальну цілісність.

Понад два місяці тому міською радою було оголошено відкритий конкурс на проєкти пам’ятного знаку. За цей час, на жаль, не було презентовано жодної пропозиції від громадськості, тому сьогодні презентували проєкти та ескізи, напрацьовані фахівцями міської ради.

Попереднім підсумком зустрічі погоджено, що на алеї пошани, виготовленої з граніту, буде вміщено кольорові гранітні фото наших Героїв-Захисників, меморіальний комплекс буде спроектований з освітленням у вечірній та нічний час, з передбаченими місцями для лампадок та ваз для квітів.

- Низький уклін Вашим синам, чоловікам, братам, які мужньо захищали незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини від ворога. Ми зібралися разом, бо подвиг наших Героїв має бути гідно увіковічнений.

До їх портретів приходитимуть люди, приводитимуть своїх дітей та онуків, будуть вшановувати світлу пам'ять загиблих воїнів, - наголосив міський голова.

Наступна зустріч стосовно розміщення пам'ятного знаку загиблим захисникам України в Радивилівській громаді запланована одразу після Великодніх свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних