Пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є загальна площа об’єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток. Норми встановлені п.п. 266.3.1 п. 266.3 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

Про мінімальне податкове зобов’язання

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що мінімальне податкове зобов’язання (МПЗ) це - мінімальна величина податкового зобов’язання із сплати податків, зборів, платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, пов’язаних з виробництвом та реалізацією власної сільськогосподарської продукції та/або з власністю та/або користуванням (орендою, суборендою, емфітевзисом, постійним користуванням) земельними ділянками, віднесеними до сільськогосподарських угідь, розрахована відповідно до Податкового Кодексу. 

В найближчий час відбудеться обов'язкова евакуація цивільного населення із прифронтових територій країни.

Рівненська область надасть прихисток та місця родинам, які виїжджають із зони бойових дій. Радивилівська громада - одна з тих, хто долучається до розміщення евакуйованих родин на безпечній території.

Сьогодні начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль вручив ордени «За мужність» ІІІ ступеня родинам нацгвардійців, удостоєних нагород посмертно.

Високої державної нагороди удостоєний і наш земляк Дмитро Лотоцький. Воїн загинув 17 травня минулого року в бою на Луганському напрямку фронту.

Як отримати свідоцтво про народження дитини, яка народилася за кордоном у громадян України

Народжена за кордоном дитина, у якої принаймні один із батьків є громадянином України, також є громадянином України. Куди звертатись і які документи необхідні, щоб отримати свідоцтво про народження українського зразка, дивіться інфографіку.

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ РАДИВИЛОВА!

ПЛАНОВІ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА ЛІНІЯХ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧ ТА ПРИПИНЕННЯ В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ЦИМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ АБОНЕНТАМ!