15 Квітня, 2024 р., 15:28
 Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що фізична особа – платник податку, яка має статус внутрішньо переміщеної особи, має право на податкову знижку на суми коштів, фактично сплачених нею протягом звітного року, у вигляді орендної плати за договором оренди житла – квартири чи будинку, відповідно до п.166.9 ст. 166 Податкового кодексу України.
15 Квітня, 2024 р., 09:34
У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!
14 Квітня, 2024 р., 17:50
Сьогодні на міському стадіоні "Колос" відбувалися перші зональні змагання в рамках Відкритого кубку Дубенщини на підтримку ЗСУ.
13 Квітня, 2024 р., 09:04
Загинув на бойовому чергуванні, в результаті нещасного випадку – трагічної ДТП на одному з блокпостів Хмельниччини. До військової служби був призваний 5 березня 2022 р. на підставі Указу Президента України «Про загальну мобілізацію». Разом із тисячами інших захисників в перші дні війни Анатолій Якович був задіяний до виконання завдань для оборони України.
12 Квітня, 2024 р., 17:25
Сьогодні відбувся перший навчальний модуль. На час реалізації проєкту «Активна молодь – сильна громада», який реалізовано Центром Політичних Студій за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
12 Квітня, 2024 р., 15:38
В Бугаївському старостинстві реалізовано чудову арт-ініціативу! Вихованки художнього відділу КЗ Радивилівської дитячої школи мистецтв під наставництвом Oksana Dudar нанесли патріотичну композицію на зупинці громадського транспорту в с. Бугаївка.
12 Квітня, 2024 р., 15:01
Участь у заході взяли заступник голови Дубенської райдержадміністрації Ірина Кружайло, заступник керівника Дубенської окружної прокуратури Петро Кучерявий, начальники відділів і прокурори окружної прокуратури, керівники правоохоронних органів та начальники служби у справах дітей Дубенського району.
12 Квітня, 2024 р., 14:43
П’ять громад області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська. Напередодні відбулася офіційна презентація проєкту, на якій побувала очільниця Служби у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області Олена Пісарєва.
11 Квітня, 2024 р., 16:38
Дошкільна освіта - функціонують 5 закладів дошкільної освіти: два в м.Радивилів, а також Немирівський, Дружбівський, Підзамчівський дитсадки. Окрім цього, ще 3 дитячі заклади діють як структурні підрозділи у складі Сестрятинської гімназії, філії «Башарівська гімназія» Радивилівського ліцею №2 ім. П. Г. Стрижака та філії «Копанівська початкова школа» Радивилівського ліцею №2 ім. П. Г. Стрижака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних