29 Вересня, 2023 р., 09:27
Всім бажаючим проводились вимірювання артеріального тиску та показник глюкози в крові, після чого медики інформували щодо симптоматики, виявлення і профілактики серцево-судинних захворювань.
28 Вересня, 2023 р., 11:19
27 вересня перестало битися серце матроса Дудніка Олександра Васильовича, 23.04.1975 р.н. Проживав у с. Сестрятин Радивилівської територіальної громади.
28 Вересня, 2023 р., 11:07
Сьогодні відбулось його урочисте відкриття в присутності запрошених гостей – Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна, заступниці голови Дубенської РВА з гуманітарних питань Ірини Кружайло, начальника Дубенського управління ДСНС України в Рівненській області Михайла Домарацького, начальника навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області Сергія Вовчука, старости Немирівського старостинського округу Віталія Дідука.
28 Вересня, 2023 р., 11:06
Близько восьмої години ранку 26 вересня із заявою про крадіжку двоколісного до поліцейського офіцера громади Радивилівської ТГ звернувся 35-річний житель села Балки.
27 Вересня, 2023 р., 14:49
Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу на зручність, доступність та комфортність запроваджених ДПС України електронних сервісів, завдяки яким можна сформувати, перевірити й надіслати до контролюючих органів податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки із бюджетом, зареєструвати програмний РРО, дізнатися про строки сплати податків, а також іншу корисну інформацію.
27 Вересня, 2023 р., 14:48
Упродовж восьми місяців цього року платники податків – юридичні особи Радивилівщини сплатили до Зведеного бюджету 162,1 млн гривень податку на прибуток. Ця сума перевищує минулорічні показники за аналогічний період на 131,9 млн гривень.
27 Вересня, 2023 р., 14:30
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
27 Вересня, 2023 р., 11:03
Сьогодні у Радивилівській міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, яке відзначають щороку в першу неділю жовтня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних