Обміняти лампи можуть ОСББ та соціальні установи

З метою реалізації Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації та за підтримки Європейського Союзу програми з обміну лампочок через портал Дія повідомляємо, що дану програму масштабовано і подати заяви про обмін можуть заклади культури, органи соцзахисту, ОСББ, бібліотеки і музеї, спортивні організації та інші.

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

Радивилівську громаду відвідали керівниця Рівненського регіонального офісу Проєкту «ГОВЕРЛА» Руслана СТАСЮК та фахівці Проєкту: Василь КУРИЛАС - фахівець з надання муніципальних послуг, Наталія КОРЕНЬ - фахівець з фінансів, Юлія КОЛЕСНІК - фахівець з питань нормативно-правового регулювання, Наталія ГОЛОВАЧ – фахівець із залучення громадськості.

Увага, буде припинено електропостачання!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 

Добра вам, злагоди, щастя, міцного здоров’я!

У святковий календар нашої держави нещодавно зробило свій впевнений крок нове професійне свято - День адміністратора центру надання адміністративних послуг, яке щорічно відзначають 6 вересня