Інформація новоствореному підприємцю

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що реєстрація суб’єктом підприємницької діяльності покладає певну відповідальність на громадянина. Незнання закону не звільняє громадянина від відповідальності за його порушення.

Місцеві бюджети Радивилівщини отримали 4,6 млн грн податку на нерухоме майно

Упродовж восьми місяців цього року власники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплатили до місцевих бюджетів Радивилівщини 4,6 млн гривень. Це на 2,4 млн гривень, тобто більше ніж у 2 за аналогічний період минулого року.

ФОП на загальній системі оподаткування та бартерні операції (взаємозалік)

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. 14.1.10 п. 14.1 ст. 14 розд. І Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) бартерна (товарообмінна) операція – господарська операція, яка передбачає проведення розрахунків за товари (роботи, послуги) у негрошовій формі в рамках одного договору.

РЕАБІЛІТАЦІЯ – З КОМФОРТОМ!

Завершено ремонтні роботи загального коридору у відділенні Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Радивилівської міської ради.

ЗАПРАЦЮВАЛА РАДИВИЛІВСЬКА СОТНЯ «БОЙОВОГО БРАТЕРСТВА УКРАЇНИ»

Вже з перших днів отримання офіційного посвідчення про членство у військово-цивільній спілці Бойове Братерство України , очільник радивилівської сотні Михайло Казмірук розпочав свою практичну роботу і провів першу зустріч із старостами старостинських округів Радивилівської територіальної громади щодо ознайомлення із завданнями цієї спілки.