12 Вересня, 2023 р., 09:58
Рівненська обласна військова адміністрація оголошує прийом документів на здобуття обласної літературної премії імені Світочів у 2023 році.
12 Вересня, 2023 р., 09:56
Вже з перших днів отримання офіційного посвідчення про членство у військово-цивільній спілці Бойове Братерство України , очільник радивилівської сотні Михайло Казмірук розпочав свою практичну роботу і провів першу зустріч із старостами старостинських округів Радивилівської територіальної громади щодо ознайомлення із завданнями цієї спілки.
12 Вересня, 2023 р., 09:54
Підрозділу ППО 22 ОМБР, який працює на Бахмутському напрямку, і де несе службу наш колега, головний архітектор міської ради Микола Ярощук, для виконання оперативних завдань, в тому числі і для евакуації поранених, вкрай потрібен квадроцикл.
11 Вересня, 2023 р., 10:10
Міжобласний турнір з баскетболу під патронатом міського голови, який проходив в рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту, завершився перемогою РАДИВИЛІВСЬКИХ команд в обох категоріях ( дорослі та юніори).
10 Вересня, 2023 р., 10:09
В зв’язку з необхідністю нанесення дорожньої розмітки по м.Радивилів у понеділок, 11 вересня, в центральній частині міста впродовж дня буде повністю перекрито рух для автомобільного транспорту.
 
10 Вересня, 2023 р., 10:04
Відбулись, зокрема, змагання з бігу на 100 метрів серед вихованців легкоатлетичної секції Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Дякуємо усій спортивній спільноті нашої громади за те, що своєю працею щодня доводите: Україна вміє перемагати!
10 Вересня, 2023 р., 09:54
на міському стадіоні "Колос" відбулася товариська гра з футболу команд ФК "Спрінтер" -КДЮСШ / "Сокіл (ветерани).
10 Вересня, 2023 р., 09:51
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
09 Вересня, 2023 р., 09:51
Маємо причетність до цього свята, бо Радивилівщина далеко славиться своїми спортивними талантами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних