УЧАСНИКАМ ТА ПЕРЕМОЖЦЯМ ФОТОКОНКУРСУ «В ЩАСЛИВІЙ РОДИНІ – ЩАСЛИВА ДИТИНА», що був проведений Службою у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області до Дня захисту дітей, сьогодні вручили конкурсні призи та подарунки

Дата: 05.06.2024 19:55
Кількість переглядів: 46

Цьому передувала майже двотижнева активність у соцмережах, де батьки поширювали фотосвітлини своїх малюків, відповідно до обумовленого формату конкурсу, а користувачі виявляли свою їм підтримку вподобайками.

Фото без опису

За найбільшою кількістю вподобань і визначали переможців.

Святкова зустріч маленьких учасників та їх батьків із організаторами заходу проходила в залі міського кінотеатру.

Конкурс відбувся за грантової підтримки проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату», що впроваджується МБО «Партнерство «Кожній дитині» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Відтак, фондом гранту було передбачено солодке частування малечі, дитячі розваги з аніматором та організацію інформаційну бесіду для батьків під керівництвом фасилітатора Радивилівської громади Ярослави СОВИ на тему: «Розвиток послуги патронатного вихователя над дитиною в територіальній громаді».

Всі маленькі учасники фотоконкурсу отримали заохочувальні призи від спонсорів – а це 25 сертифікатів на смачні відвідини нового міського кафе «3:16».

За лідерські друге і третє конкурсні місця малюки громади - Чучак Софія, 3 роки (289 лайків) та Мельничук Платон, 1.4 роки (276 лайків) отримали можливість стати головними героями фото на полотні, а переможницею конкурсу стала Пісарєва Аріанна, 5.5 років, під чиєю фото назбирались рекордні серед усіх інших 318 лайків!

Тож її чекає яскрава фотосесія у професійній фотостудії «Позитив» в м.Радивилів.

Очільниця Служби у справах дітей міської ради Олена Пісарєва подякувала усім присутнім за участь, наголосивши, що завдячуючи таким приємним, світлим моментам, як сьогоднішня подія, цей світ збагачується найціннішим - це щасливими дитячими посмішками!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних