ДЛЯ ПОТРЕБ НАШИХ СИЛ ППО ДОПОМОГЛИ ПРИДБАТИ КВАДРОЦИКЛ!

Працівники апарату Радивилівської міської ради та її структурних підрозділів перерахували свій одноденний заробіток на потребу бійців підрозділу протиповітряної оборони 22-ї ОМБР, які працюють на Бахмутському напрямку.

ПОМИНАЄМО:

Сьогодні – рік світлої пам’яті жителя нашої громади, військовослужбовця-Захисника України солдата Ткачука Віталія Михайловича (07.08.1977 - 20.09.2022 р.р.)

СУЧАСНИЙ ТА ПОТУЖНИЙ:

РАДИВИЛІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА НОВИЙ ЕКСКАВАТОР-НАВАНТАЖУВАЧ ВІД ПАРТНЕРІВ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

ПРОБАЦІЙНИЙ НАГЛЯД, ЯК НОВИЙ ВИД КРИМІНАЛЬНОГО ПОКАРАННЯ

23 серпня 2023 року Парламент ухвалив Закон №9185 «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань в умовах воєнного стану», згідно із яким за деякі кримінальні правопорушення каратимуть новим видом покарання - пробаційний нагляд. При цьому він буде одним із основних видів покарання, на рівні з обмеженням чи позбавленням волі, але в той же час буде їхньою альтернативою.

У Радивилівській міській раді відбулась позачергова сесія

Депутати зібрались на робоче засідання з огляду на необхідність впорядкування важливих питань функціонування громади у сфері земельних відносин, бюджетного забезпечення, діяльності комунальних підприємств та освітніх закладів.

Робота для ВПО: ти потрібен!

Державний центр зайнятості сприяє внутрішньо переміщеним особам у працевлаштуванні та інтеграції в місцеві громади.