Пошук

19 Жовтня, 2023 р., 15:06
ім. П.Г.Стрижака,- гамірно. Адже війна проти російського окупанта міцно згуртувала українців, кожен на своєму місці намагається зробити, хоч щось для перемоги! А допомога для фронту буває різною.
19 Жовтня, 2023 р., 08:13
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що джерелами погашення податкового боргу платника податків є будь-яке майно такого платника податків з урахуванням обмежень, визначених ПКУ, а також іншими законодавчими актами - п. 87.2 ст. 87 Податкового кодексу України. 
18 Жовтня, 2023 р., 15:05
Це необхідно для максимально швидкого реагування правоохоронців у разі небезпеки, і таке завдання поставлено громадам обласною та районною військовими адміністраціями – аби посилити безпекове середовище для дітей та створити захист й відповідні умови для перебування учасників освітнього процесу у навчальних закладах в умовах воєнного стану.
18 Жовтня, 2023 р., 15:02
Здобувачі освіти матимуть відпочинок від навчання, починаючи з вівторка, 16 жовтня, до 29 жовтня включно.
18 Жовтня, 2023 р., 08:08
Європейський день боротьби з торгівлею людьми – це день, що є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми: сучасною формою рабства і порушенням прав людини. Запобігти цьому явищу можливо об’єднавши зусилля у переслідуванні злочинців, наданні допомоги постраждалим, веденні превентивної роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних