15 Березня, 2017 р., 15:15
Наприкінці березня учні шкіл Радивилівської об’єднаної громади матимуть п’ять днів весняних канікул.
15 Березня, 2017 р., 15:14
З першим теплом «закипіли» на повну й весняні роботи в місті: комунальники взялись активно прибирати вулиці, парки, сквери  від сміття, що лежало під снігом усю зиму. Попереду ще багато до чого треба докласти рук: побілка бордюрів, висаджування квітів…Всього місяць на те, щоб встигнути вже до Великодня зробити наші вулиці й дороги ошатнішими та красивішими, щоб забуяли вони барвами життя на тлі весняного цвітіння дерев. Ті ж зістарені дерева, від яких – ні цвіту, ні плоду, а лише  -  потенційна небезпека – підуть, так би мовити, «під пилку». Бригада з благоустрою міської ради уже нині активно залучається до робіт з обрізування аварійних дерев на вулиці О.Невського, що поблизу міської другої школи. Три густо уражені омелою, здоровезні липи загрозливо нависли над проїжджою частиною, і при першому сильному пориві вітру могли наробити добрячого лиха як водіям, так і пішоходам. А що найгірше  – впасти на покрівлі людських помешкань, пошкодивши їх.  
14 Березня, 2017 р., 15:54
У неділю, 19 березня, Радивилівська об’єднана громада відзначатиме одну із найбільш значущих та урочистих дат в історії – 73-ю річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.
10 Березня, 2017 р., 12:00
            Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:  
10 Березня, 2017 р., 11:58
Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:  
10 Березня, 2017 р., 10:20
Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас, і щороку новим, неповторним. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень.
06 Березня, 2017 р., 12:11
Справжня весна,  яка  завжди  спонукає  до  пробудження,  оновлення і натхнення  принесла іще  одне музичне  свято у  Радивилівську дитячу школу мистецтв. 3 березня (п’ятниця) в концертній залі школи  зібралися учні, вчителі,  батьки та  гості, аби  урочисто прийняти у музичну сім’ю  наймолодших школярів .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних