Навчатимуться за новими комп’ютерами

Дата: 08.05.2019 16:44
Кількість переглядів: 456

Фото без описуЗа підтримки державної програми соціально-економічного розвитку, як результат спільних напрацювань Радивилівської міської ради з народним депутатом України від Дубенського виборчого округу О.В.Дехтярчуком, у кабінеті інформатики міського навчально-виховного комплексу «школа№1-гімназія» вдалось повністю оновити комп’ютерну техніку.

Чудова новина об’єднала шкільну родину на урочистій лінійці. Під дружні учнівські оплески, тринадцять сучасних, укомплектованих всім необхідним, комп’ютерних наборів нардеп О.В.Детярчук, спільно з Радивилівським міським головою М.А.Карапетяном, у середу, 8 травня, вручили директору школи-гімназії А.В.Фаєвській. При цьому народний депутат України зауважив, що нова оргтехніка стане відмінною допомогою у навчально-виховному процесі, оскільки комп'ютерний клас - це «серце і мозок» інформаційно-освітнього середовища школи. 

Від імені всіх вихованців та педагогів  глибоку подяку за такі щедрі подарунки почесним гостям висловила багаторічний директор навчально-виховного комплексу А.В.Фаєвська.  Адже сьогодні, коли технології стрімко розвиваються, школярі мають опановувати інформатику на якісній техніці, наголосила педагог.  Від цього багато в чому залежить якість освіти дітей, їх підготовка до олімпіад та конкурсів, як районного, так і обласного рівнів, у яких вони систематично беруть участь і здобувають перші місця. Директор авторитетно підкреслила, що сучасні освітні пріоритети формуються саме на основі інформаційно-комунікаційних технологій. Тож оновлений і модернізований клас інформатики – це вагомі інвестиції у освітнє середовище місцевої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних