Ніхто не забутий

Дата: 10.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 456

Фото без описуПройшовши фронтові шляхи-дороги, на порі свого щедрого 93-річчя, Олексій Іванович Казмірчук залишився єдиним з жителів міста, хто брав участь у бойових діях Другої світової війни.

За плечима цієї шанованої людини – непросте життя. Родом Олексій Іванович – з нинішнього Жовтневого (тоді – село Пляшева). З піхотинця став танкістом, дослужився до командира Т-34. Все своє життя аж до виходу на заслужений відпочинок, пропрацював у кінофікації водієм. І хоча більше семи десятиліть тому відгриміли останні залпи Другої світової війни, її криваві події й тепер часто спливають в пам’яті Олексія Івановича болючими спогадами…

Віддаючи глибоку синівську шану виявленій мужності, силі духу, самопожертві, тяжкої ратної праці, напередодні відзначення 74-ї річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні міський голова М.А.Карапетян, спільно із заступником з гуманітарних питань О.В.Пастухом відвідали з вітаннями та традиційним святковим подарунковим набором оселю ветерана-фронтовика. Все далі відходять грізні і важкі роки найжорстокішої із воєн, але не згасає пам'ять про тих, хто ризикував своїм життям і героїчно захищав Батьківщину від ворогів. Потискаючи вдячно руку солдату Великої Перемоги, міський голова з глибокою повагою згадав про подвиг людей, які пройшли крізь горнило фронту, випробували жахливі муки, але вистояли й перемогли.  Ті криваві події ніколи не перестануть вражати нас самовідданістю і жертовністю героїв-визволителів, які наближали світлий день Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних