22 Січня, 2024 р., 15:37
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що суб’єктам господарювання, які є користувачами реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО), доцільно звертатись безпосередньо до центрів сервісного обслуговування РРО (далі – ЦСО) з таких питань:
22 Січня, 2024 р., 08:14
22 січня - День проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, тож Україна знову відзначає День Соборності.
18 Січня, 2024 р., 13:46
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 2 Порядку технічного обслуговування та ремонту реєстраторів розрахункових операцій, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2004 року № 601 із змінами і доповненнями, строк служби — строк, протягом якого виробник (постачальник) гарантує працездатність реєстратора розрахункових операцій, у тому числі комплектувальних виробів та його складових частин, збереження інформації у фіскальній пам’яті за умови дотримання користувачем вимог експлуатаційних документів. Строк служби реєстраторів розрахункових операцій встановлює виробник цієї продукції. 
18 Січня, 2024 р., 13:38
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що платники податку з доходів фізичних осіб мають право включити до податкової знижки, зокрема, суму витрат на сплату страхових платежів (страхових внесків, страхових премій) та пенсійних внесків, сплачених платником податку страховику-резиденту, недержавному пенсійному фонду, банківській установі за договорами довгострокового страхування життя, недержавного пенсійного забезпечення, за пенсійним контрактом з недержавним пенсійним фондом, а також внесків на банківський пенсійний депозитний рахунок, на пенсійні вклади та рахунки учасників фондів банківського управління як такого платника податку, так і членів його сім’ї першого ступеня споріднення.
17 Січня, 2024 р., 15:10
В рамках організації проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» від Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Правозахисна спілка інвалідів».
17 Січня, 2024 р., 13:34
Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до ст. 270 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами оподаткування земельним податком є земельні ділянки, які перебувають у власності; земельні частки (паї), які перебувають у власності; земельні ділянки державної та комунальної власності, які перебувають у володінні на праві постійного користування.
17 Січня, 2024 р., 08:17
ДОРОЖНЯ КАРТА ДЛЯ ВПО
16 Січня, 2024 р., 16:32
 У четвер, 01.02.2024 о 15.00 год в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться пленарне засідання чергової, 58 сесії 8 скликання. З проєктами рішень можна ознайомитися на офіційному веб- сайті міської ради в рубриці "Офіційні документи"/ проєкти рішень/ VIII скликання/58 сесія.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних