06 Лютого, 2024 р., 14:09
За підсумками січня 2024 року місцеві бюджети громад Дубенського району отримали 8 млн гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 2,6 млн гривень.
06 Лютого, 2024 р., 13:57
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, щоб отримати пенсію – необхідний стаж. Щоб був стаж – необхідно сплачувати внески. А якщо ви не перебуваєте у трудових відносинах з роботодавцями й не належите до платників єдиного внеску, тоді можете самі подбати про майбутню пенсію і докупити страховий стаж шляхом добровільної участі в системі загальнообов’язкового соціального страхування.
05 Лютого, 2024 р., 16:47
В понеділок, 12.02.2024 о 15.00 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова 59 сесія міської ради 8 скликання. З проєктами рішень до позачергової 59 сесії можна ознайомитися на офіційному веб сайті міської ради у рубриці "Офіційні документи".
03 Лютого, 2024 р., 18:21
31.05.1974р.н. Помер 02.02.2024 в районі населеного пункту Олександрівка Донецької області . Проходив службу в зводі забезпечення самохідного артилерійського дивізіону.
02 Лютого, 2024 р., 13:58
Цим надійним правилом мотивовані у своїй роботі працівники відділення денного перебування Радивилівського територіального центру соціального обслуговування, надаючи послуги з реабілітації відвідувачам похилого віку із захворюваннями серцево-судинної, дихальної, нервової системи, опорно-рухового апарату.
02 Лютого, 2024 р., 13:52
Млинівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що приймаючи  на роботу нового працівника, фізична особа – підприємець має пам’ятати, що  відповідно до положень Кодексу законів про працю (КзПП), правила оформлення  найманих працівників на роботу є однаковими  для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. 
02 Лютого, 2024 р., 13:33
Фахівцями Центру обслуговування платників Радивилівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області громадянам та представникам бізнесу активно надаються адміністративні, консультативні, інформаційні, довідкові та електроні  послуги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних