ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ ОПЛАКУВАЛИ МОЛОДЕ ЖИТТЯ, ОБІРВАНЕ ВІЙНОЮ ...

Дата: 05.03.2022 19:47
Кількість переглядів: 389

У С.ДРУЖБА РАДИВИЛІВСЬКОЇ ТГ СЬОГОДНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗЕМЛЯКА, ЯКИЙ ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУВ НА РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКІЙ ВІЙНІ, ОБОРОНЯЮЧИ М.КИЇВ.

Фото без опису

Юнака, який віддав своє життя за Україну, у рідному селі зустрічали як Героя, і оплакували усім селом. БОРОВЕЦЬ АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ (07.12.2000 -26.02.2022 р.р.) проживав у с.Дружба, був третім, наймолодшим сином у родині. Про таких, як Андрій БОРОВЕЦЬ, кажуть: цвіт української нації... Був студентом географічного факультету Львівського Національного університету імені Івана Франка. Служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Ніс службу, обороняючи від ворога м.Київ, який у ці дні здригається під вогнем від тяжких бойових зіткнень з окупантами. Наш земляк Андрій БОРОВЕЦЬ одним із перших став на захист суверенності України у російсько-українській війні, щоб кожен з нас міг вільно жити на своїй Богом даній землі. Він боровся як герой і загинув героїчно. Тож його ім’я назавжди бережливо буде вписане у людській пам'яті . Разом з рідними, близькими та знайомими, віддати останню шану загиблому захиснику України у Дружбівське старостинство сьогодні прибуло керівництво територіальної громади, військові та керівництво Радивилівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники ветеранських організацій Радивилівщини. ...Вірний, надійний, товариський, справжній життєлюб, - таким Андрія БОРОВЦЯ назавжди запам’ятають не лише дружбівчани, а й бойові побратими, які тримали почесну варту біля домовини з тілом загиблого товариша. Загинув Андрій Боровець ще 26 лютого, але на Радивилівщину тіло Героя змогли доставити лише в ніч на суботу, 5 березня. Заупокійне богослужіння проходило у храмі Успіння Пресвятої Богородиці в с.Дружба. Молитву звершили священики Радивилівського благочиння Української Православної Церкви на чолі із благочинним, протоієреєм Вячеславом Демчуком. У своєму проникливому патріотичному зверненні священики подякували батькам за сина, який так хоробро боровся і загинув за Україну. Похоронили Андрія Боровця на сільському кладовищі. На честь, шану і незабутню пам’ять про мужнього воїна військові виконали символічні залпи зі стрілецької зброї. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ УКРАЇНСЬКОМУ ГЕРОЮ !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних