В форматі партнерської співпраці Радивилівської міської ради з Гміною Нове Республіки Польща двадцятеро тінейджерів провели веселий та незабутній час за кордоном. Відвідали за цей час наймальовничіші туристичні куточки регіону.

По плану подорожі входили екскурсії до м.Grudziazd, Gdansk,Malbork і Gdynia в центр Науки і Експериментів.

За сприяння польської сторони, діти Радивилівської громади мали можливість відпочити на озері, пограти у волейбол, покататись на квадроциклах .

Місцева мерія організувала екскурсію до лісництва, на плантації молодих насаджень дерев.

Пізнавальною була зустріч з пожежниками Гміни Нове, які показали цікаву програму для дітей.

Літнє дитяче таборування відбулось у рамках реалізації Меморандуму про співпрацю, підписаного Радивилівським міським головою Миколою Карапетяном та бурмістром гміни Нове Чеславом Волінським у травні 2018 року.

Відтоді наша громада активно розвиває українсько-польські відносини з метою обміну досвідом у сфері культурно-освітньої діяльності, цивільного захисту населення, тощо.

У час повномасштабного російського воєнного вторгнення, крім задекларованих у Меморандумі засад, Гміна Нове виявила чітку солідарність та підтримку українців, організовуючи потужну волонтерську роботу задля підтримки громадян, постраждалих від військової агресії рф .

Висловлюємо вдячність Urz?d Gmina Nowe