08 Вересня, 2021 р., 14:30
Програма святкування Дня фізичної культури і спорту в м.Радивилів
07 Вересня, 2021 р., 20:32
Радивилівський міський голова Микола Карапетян привітав із почесною відзнакою та вручив подяку від Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тамарі Бойко, начальнику відділу – державному реєстратору відділу реєстрації Радивилівської міської ради.
07 Вересня, 2021 р., 17:11
РАДИВИЛІВ ВІДВІДАВ ДЗЮДОЇСТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПАРАЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ,  БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЛІТНЬОЇ ПАРАЛІМПІАДИ В ТОКІО. НА П’ЯТОМУ ДНІ ЗМАГАНЬ СЕРЕД ЧОЛОВІКІВ ( ВАГОВА КАТЕГОРІЯ – ДО 90 КІЛОГРАМІВ), НАШ ЗЕМЛЯК, РІВНЯНИН ОЛЕКСАНДР НАЗАРЕНКО, ВИБОРОВ У ПОЄДИНКУ З БРАЗИЛЬЦЕМ МЕДАЛЬ, ЯКА ТОДІ СТАЛА 37-ма У ЗАГАЛЬНІЙ «СКАРБНИЧЦІ» КОМАНДИ.
06 Вересня, 2021 р., 17:09
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
03 Вересня, 2021 р., 12:32
В РАДИВИЛІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ В РАМКАХ ПРОВЕДЕННЯ ОГЛЯДУ ГОТОВНОСТІ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ
02 Вересня, 2021 р., 15:04
День знань в кожній учнівській родині проходить піднесено, емоційно, в атмосфері доброти і радості. У вихованців КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв» є своя особлива традиційна нота.
01 Вересня, 2021 р., 14:53
В освітніх закладах громади відзначили День знань.
31 Серпня, 2021 р., 16:31
Ось і настав довгоочікуваний момент для школярів, 1 вересня коли  діти переступлять пороги рідної школи. Одні з них вперше прийдуть знайомитись з шкільним процесом, а інші крок за кроком до випускного класу. З найпоширеніших проблем серед школярів в навчальному закладі  є булінг(цькування), оскільки більше часу діти проводять повсякденного життя в навчальному закладі.
31 Серпня, 2021 р., 16:14
Останній серпневий день 2016-го сколихнув Радивилів скорботною звісткою: при виконанні бойового завдання поблизу села Широкине Донецької області поліг наш земляк – боєць Української Добровольчої Армії, 23-річний Владислав Шемуровський.
30 Серпня, 2021 р., 10:20
про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних