14 Жовтня, 2021 р., 16:41
НА СВІТЛУ ПОКРОВУ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, КОЛИ З УСІХ ХРАМІВ ЛУНАЮТЬ ВЕЛИЧАЛЬНІ МОЛИТВИ ПРО ЇЇ ЗАСТУПНИЦТВО ТА ПОКРОВИТЕЛЬСТВО, ПРОХАННЯ ЗА ДОБРОБУТ ТА МИРНЕ МАЙБУТТЯ НА УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ, МИ ВІДЗНАЧАЄМО ВІДРАЗУ КІЛЬКА ЗНАКОВИХ ПОДІЙ – ДЕНЬ КОЗАЦТВА, ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ.
13 Жовтня, 2021 р., 17:00
Дорогі захисники і захисниці України, шановні жителі громади! У світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, 14 жовтня ми відзначаємо ще й День захисників та захисниць України.
13 Жовтня, 2021 р., 16:35
В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ РІЗКИМ ЗНИЖЕННЯМ СЕРЕДНЬОДОБОВОЇ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ, В РАДИВИЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЗАВЧАСНО РОЗПОЧАТО ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН.
13 Жовтня, 2021 р., 16:09
План заходів з відзначення у Радивилівській громаді Дня українського козацтва, Дня захисників і захисниць України ЧЕТВЕР, 14 ЖОВТНЯ 10:30 - пам’ятна хода та покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків полеглим за волю та незалежність України (збір учасників біля приміщення Радивилівської міської ради); 11:00 - панахида та вшанування пам’яті загиблих захисників України. (біля пам’ятного знака Героям ОУН-УПА, що навпроти приміщення пенсійного фонду).
13 Жовтня, 2021 р., 15:35
Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що оподаткування доходів фізичних осіб регламентується розд. IV Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ), відповідно до п.п. 163.1.1 п. 163.1 ст. 163 якого об’єктом оподаткування резидента є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід.
13 Жовтня, 2021 р., 15:33
Протягом дев’яти місяців цього року до зведеного бюджету Радивилівські, Крупецькі та Козинські працедавці спрямували 118,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Рівень сплати до минулорічних показників зріс на 20 мільйонів гривень або на 20,4 відсотки.
13 Жовтня, 2021 р., 15:33
Дубенський відділ камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. 14.1.91 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі - ПКУ) корисні копалини – природні мінеральні утворення органічного і неорганічного походження у надрах, у тому числі будь-які підземні води, а також техногенні мінеральні утворення в місцях видалення відходів виробництва та втрат продуктів переробки мінеральної сировини, які можуть бути використані у сфері матеріального виробництва і споживання безпосередньо або після первинної переробки.
13 Жовтня, 2021 р., 09:11
Фахівці Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляють, що платник податків має право звернутися до контролюючого органу із заявою про розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу.
13 Жовтня, 2021 р., 09:06
Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській  області інформує, що відповідно до ч. 3 ст. 24 Кодексу законів про працю України (КЗпП) роботодавець зобов’язаний повідомляти орган податкової служби про прийняття працівника на роботу. Повідомлення про прийняття працівника на роботу (Повідомлення) необхідно подати до початку роботи, але після видання наказу про прийняття на роботу.
13 Жовтня, 2021 р., 09:04
Реєстрація суб’єктом підприємницької діяльності покладає певну відповідальність на громадянина. Незнання закону не звільняє громадянина від відповідальності за його порушення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних