Жінки у розвитку територіальних громад в умовах воєнного стану

Дата: 14.09.2022 08:06
Кількість переглядів: 297

- цій темі була присвячена сьогоднішня координаційна зустріч в міській раді за участю представниць ГО «Ліга жінок-виборців України 50/50» Олесі Кириленко - голови ради, керівниці проєкту, докторки соціологічних наук та Ольги Дячук, психологині, менеджерки проєкту.

Фото без опису

До актуального діалогу долучились місцеві лідерки громадської думки, жінки, які представляють громаду в освітній діяльності, культурі, охороні здоров’я, соціальному захисті населення, волонтерстві, підприємництві.

Координаторкою зустрічі виступила Інна Герасимчук, секретар Радивилівської міської ради. Спільно обговорили шляхи забезпечення рівних прав та можливостей жінок, їх роль в управлінських процесах та можливість вести діяльність на вищих рівнях прийняття рішень.

Спілкувались також про жіноче лідерство як світовий тренд, і про те, як Україна є частиною цього процесу.

Обговорюючи важливу роль жінок у час війни та консолідацію зусиль заради допомоги людям, було зазначено, як в непростий час жительки Радивилівської громади щодня проявляють доброту, гуманність, демонструють корисними справами, яким великим і турботливим є серце Жінки.

Олеся Кириленко надала інформацію про стан та перспективи розвитку гендерної політики на національному та місцевому рівнях в умовах воєнного стану. Вона повідомила, що в Україні схвалено Державну стратегію забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та затверджено план їх реалізації на 2022-2024 роки.

Як було зазначено, найголовніше завдання, яке стоїть перед українками сьогодні – стійко витримати війну .

Саме зараз жінкам треба бути сильними, як ніколи!.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних