Підстави для подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до норм розділу IV Кодексу обов’язок щодо подання декларації у платників податків виникає при отриманні:

Сума винагороди платнику податків за добровільно передану ЗСУ придатну для застосування бойову техніку держави-агресора не оподатковується

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що Законом України від 21 квітня 2022 року № 2214-IX

Що необхідно знати про готівкові розрахунки

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 6 розд. ІІ Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 148), суб’єкти господарювання мають право здійснювати розрахунки готівкою протягом одного дня за одним або кількома платіжними документами:

ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ НАДАЛИ РОЗ’ЯСНЕННЯ ПРО СОЦІАЛЬНИЙ ТА ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ НА ТЕРИТОРІЯХ ТИМЧАСОВОГО ПРОЖИВАННЯ

Не лише допомога, але і комунікативна підтримка є важливою складовою в роботі із внутрішньо переміщеними особами, які постраждали від війни і змушені були шукати прихистку в різних куточках України.

Команда медиків «РівнеФАМ» перемогла на футбольному фестивалі «СЛАВА УКРАЇНІ!» в Радивилові

На міському стадіоні ,,Колос,, у неділю вранці стартував знаковий фестиваль аматорського футболу під назвою ,,СЛАВА УКРАЇНІ.Радивилів." за участю збірних команд медичних працівників.

Увага, буде припинено електропостачання!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 

РЕАГУЮЧИ НА НЕПРОСТІ ВИКЛИКИ ВОЄННОГО СЬОГОДЕННЯ

У ХОДІ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ЯКЕ ПРОВІВ РАДИВИЛІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА МИКОЛА КАРАПЕТЯН, БУЛО РОЗГЛЯНУТО НИЗКУ ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ ІЗ РІЗНИХ СФЕР ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ.

Центр допомоги переселенцям в Радивилові:

відвідувачів буває до півсотні, або й більше за день. Волонтери розповіли, що запасів одягу та взуття наразі вистачає. Усі ці тижні жителі громади активно допомагають, за першою потребою приносять те необхідне, що потребують громадяни, постраждалі у війні.