19 Липня, 2022 р., 07:58
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
14 Липня, 2022 р., 10:49
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
13 Липня, 2022 р., 09:11
За підсумками першого півріччя 2022 року до місцевих бюджетів Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплачено  7,2 мільйона гривень плати за землю. Вказана сума перевищила надходження за аналогічний період 2021 року на 792,5 тис  гривень,
13 Липня, 2022 р., 09:10
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно відповідно до пункту 9 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.
13 Липня, 2022 р., 09:08
Упродовж січня-червня 2022 року платники Радивилівської, Козинської та Крупецької громад, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевих бюджетів 12,5 млн єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року сума надходжень збільшилась на 1,9 млн  грн, або на 17,6 відсотків.
13 Липня, 2022 р., 09:07
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що дохід  від продажу, протягом звітного (податкового) року, одного з об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля або мотоцикла, мопеда не оподатковується податком на доходи фізичних осіб та військовим збором і у фізичної особи не виникає обов’язку щодо сплати податку та, відповідно, декларувати такий дохід.
11 Липня, 2022 р., 11:39
За підсумками першого півріччя 2022 року надходження від плати за землю до місцевих бюджетів від власників та орендарів земель Дубенського району склали 32,8 млн гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних