НА 66-МУ РОЦІ ЖИТТЯ, ПІСЛЯ ВАЖКОЇ ХВОРОБИ, ЗГАСЛА СВІЧЕЧКА І НЕ СТАЛО НА ЦЬОМУ СВІТІ НАШОЇ ШАНОВНОЇ КОЛЕГИ ОЛЬГИ МИХАЙЛІВНИ ЮСЮК…

Дата: 30.03.2023 13:41
Кількість переглядів: 170

Скорботна новина: страшна, жахлива і несправедлива… Перестало битися серце прекрасної жінки, люблячої мами і турботливої бабусі. Сповнена життєвих планів і задумів, настільки ще передчасно відійшла вона у Вічність… Жителі міста та громади знали Ольгу Михайлівну, як багаторічного секретаря міської ради: присвятила понад 30-річчя роботі на користь людям. Її компетентність, досвід, мудрість та організаторське вміння втілились для Радивилова у багатьох вагомих здобутках.

Фото без опису

У нашій пам’яті Ольга Михайлівна назавжди залишиться доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Харизматична, мудра, енергійна, з почуттям гумору, наповнена різними ідеями, які так просто та легко допомагала втілювати. Для багатьох вона була подругою, для багатьох - наставницею та прикладом для наслідування.

Нам усім її дуже не вистачатиме…

Народилась Ольга Михайлівна в с.Крупець, там же й здобула загальну середню освіту. Продовжила навчання у Дубенському педагогічному училищі. Після його закінчення прийшла на роботу у дитячий садок вихователем.

Із 1976 року працювала у дошкільній сфері, а в лютому 1984 року Ольгу Михайлівну призначено секретарем на той час – Червоноармійського виконавчого комітету.

Секретарем Радивилівської міської ради Ольга Михайлівна пропрацювала до травня 2015 року, загалом пройшовши доволі довгий шлях у роботі з вирішення проблем життєдіяльності міста та всіх його мешканців.

Її життєва енергія - мотивувала, а професіоналізм, надійність, порядність і відповідальність викликали глибоку повагу серед депутатів та членів виконавчого комітету, керівництва та всіх працівників апарату міської ради.

Не віриться, що згадуємо ім’я Ольги Михайлівни уже в минулому часі, бо смерть – невблаганна…

В цей сумний день висловлюємо щирі співчуття родині померлої.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті. Проте світлі спогади та добрі справи, які залишила по собі Ольга Михайлівна, сильніші, ніж смерть.

Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне. Нехай добрий, світлий спомин про Ольгу Михайлівну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знав, любив та поважав.!

Пом’янімо її добрим словом та щирою молитвою.

Шана і вічна пам’ять сильній, світлій та мудрій жінці…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних