Пошук

07 Вересня, 2022 р., 08:30
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує підприємців – платників єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку:
07 Вересня, 2022 р., 08:25
ПРАЦЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ, що потрібно знати:
07 Вересня, 2022 р., 08:24
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 ПКУ активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі, але не виключно:
07 Вересня, 2022 р., 08:22
Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що cамозайняті особи (фізичні особи - підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність), які мали або не мали найманих працівників, призвані на військову службу під час мобілізації або залучені до виконання обов’язків щодо мобілізації за посадами, передбаченими штатами воєнного часу, під час особливого періоду, на весь період їх військової служби звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на доходи фізичних осіб.
07 Вересня, 2022 р., 08:21
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що нормами Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон) та чинними нормативними актами, якими затверджені форми звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), не визначено осіб, які можуть нести зобов’язання з нарахування та сплати єдиного внеску, а також подання звітності після смерті фізичної особи – підприємця або особи, яка провадить незалежну професійну діяльність.
07 Вересня, 2022 р., 08:20
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п.п. 1.2 п. 16 прим. 1 підрозд. 10 розд. XX Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктом оподаткування військовим збором є доходи визначені ст. 163 ПКУ.
07 Вересня, 2022 р., 08:11
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що суб’єкт господарювання при виплаті доходів фізичній особі – підприємцю не утримує військовий збір за умови надання такою особою копії документа, що підтверджує її реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності.
06 Вересня, 2022 р., 16:58
Постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року № 918 затверджено «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції».
06 Вересня, 2022 р., 16:53
Щорічно, 6 вересня в адміністраторів ЦНАП є своє професійне свято, схвалене Кабінетом міністрів України та підписане Президентом.
06 Вересня, 2022 р., 16:49
На Рівненщині визначили кращих представників малого і середнього бізнесу. Вони перемогли у щорічному конкурсі – обласному турі Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2021».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних