Державна служба України з питань праці – ми можемо допомогти !

Дата: 09.06.2023 08:10
Кількість переглядів: 70

Основне завдання Держпраці - сприяти безпечності та прозорості бізнесу: консультувати, інформувати та допомагати  дотримуватись законодавства усіма учасниками трудових відносин.

Фото без опису

Держпраці консультує роботодавців з будь яких питань, пов’язаних із роботою, зокрема щодо прийняття та звільнення працівників з роботи, переведення на іншу роботу, зміни робочого місця чи заробітної плати; надомної чи дистанційної роботи, тривалості робочого часу, режиму роботи, відпусток, вихідних, заробітної плати, відряджень,  лікарняних, шкідливих умов праці, медичних оглядів тощо.

Фото без описуІнформаційний ресурс, де розміщена корисна інформація для роботодавців 

Фото без описуПеремістили бізнес в більш безпечне місце? Як швидко відновити господарську діяльність в іншій місцевості або в інших умовах? Отримайте професійну інформаційну підтримку спеціалістів

Фото без описуНе знаєте як правильно оформити документи? Виникають питання як вчинити в тій чи іншій ситуації? Потрібні дозвільні документи? Відповіді на найпоширеніші запитання законодавства про працю знайдете за посиланням: 

Фото без описуЯк організувати безпечну роботу в умовах війни? Як подбати про безпеку та здоров’я працівників на роботі? Рекомендації: як організувати безпечну роботу

Фото без описуЯкі дії роботодавця при прийнятті на роботу працівників? Як упевнитися в тому, що Ви робите все правильно? Дізнайтеся основні правила оформлення працівників на роботу. 

Фото без описуВ умовах війни знизилася продуктивність праці? Працівники часто хворіють? Війна – це випробування для нашої психологічної стійкості. Дізнайтеся, що таке психосоціальна підтримка на робочому місці

Фото без описуНе знайшли відповіді на запитання, що Вас турбує? Є вихід. Сервіс онлайн

консультування «інтерактивний інспектор» 

Фото без описуТелефон для консультацій: +38(066)868-52-20, (044) 288-10-00

Електронна пошта: info_dsp@ukr.net

Офіційна сторінка Facebook: https://www.facebook.com/dsp.gov.ua

Форма для консультацій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних