07 Вересня, 2022 р., 08:11
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що суб’єкт господарювання при виплаті доходів фізичній особі – підприємцю не утримує військовий збір за умови надання такою особою копії документа, що підтверджує її реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності.
06 Вересня, 2022 р., 16:58
Постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року № 918 затверджено «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції».
06 Вересня, 2022 р., 16:53
Щорічно, 6 вересня в адміністраторів ЦНАП є своє професійне свято, схвалене Кабінетом міністрів України та підписане Президентом.
06 Вересня, 2022 р., 16:49
На Рівненщині визначили кращих представників малого і середнього бізнесу. Вони перемогли у щорічному конкурсі – обласному турі Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2021».
06 Вересня, 2022 р., 16:43
Торік парк увійшов у трійку кращих активних парків Рівненщини в форматі конкурсу " Активні парки - локації здорової України".
06 Вересня, 2022 р., 16:41
На початку тижня Радивилівський міський голова Микола Карапетян провів нараду із заступниками, старостами старостинських округів громади, керівниками відділів та структурних підрозділів  міської ради, комунальних підприємств, закладів і установ.
06 Вересня, 2022 р., 16:38
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
01 Вересня, 2022 р., 23:37
Освітній процес розпочався у всіх школах та дошкільних навчальних закладах громади.
01 Вересня, 2022 р., 23:34
Видача пакетів у міському хабі допомоги внутрішньо переміщеним особам (Будинок культури) триває вже понад тиждень, щойно у громаду надійшов черговий гуманітарний транш від World Central Kitchen.
01 Вересня, 2022 р., 23:31
Перший день осені це завжди початок нового навчального року для українських школярів. Це свято особливе для кожного з нас, адже усі ми пройшли через свою незабутню шкільну історію. А День Знань завжди вважався тим важливим стартом, з якого починалось пізнання широкої дороги життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних