Допомагаємо постраждалій Херсонщині

Дата: 08.06.2023 13:22
Кількість переглядів: 83

Вся Україна зараз разом із Херсонщиною - цинічний підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС в ніч із 5 на 6 червня, - не може залишити байдужим жодне серце.

Фото без опису

Катастрофічні наслідки такого екоциду - затоплені міста і села, тисячі людей і тварин, яким необхідна допомога та підтримка, непоправна шкода екології. Станом на тепер під водою знаходиться 600 кв.км. Херсонщини, 68% - це лівий берег. Середній рівень підтоплення - 5,6 м.

Житєвоважлива кожна допомога. Тож Радивилівська громада також спрямовує свій благодійний рейс підтримки на затоплені території, не залишається осторонь біди, в якій опинились сотні і тисячі мешканців постраждалих внаслідок екоциду територій.

З ініціативи міського голови Миколи Карапетяна працівники Радивилівської міської ради зібрали кошти для організації доставки гуманітарної продовольчої допомоги херсонцям. Придбали та передали на Херсонщину запас продовольства, питної води, ліків у співкоординації із громадською організацією «Фонд Паляниця» PUL-UA, яка займається медичною евакуацією на власних швидких тяжкопоранених військових та пацієнтів з прифронтових територій, а також організовує волонтерські місії у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Сьогодні волонтерський спецтранспорт уже завантажили усім необхідним.

В основному, це продукти довготривалого зберігання: крупи, тушкованки, рибні консерви, цукор, макарони, питна вода, ліки та медзасоби.

Херсонці, підтримуємо вас!

Ми обов‘язково пройдемо це випробування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних