БФ «Право на захист»: проект «Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни»

Дата: 07.06.2023 16:01
Кількість переглядів: 40

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні реалізує проект «Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни».

Фото без опису

В рамках реалізації даного проекту БФ «Право на захист» в партнерстві з УВКБ ООН (Агентство ООН у справах біженців) розпочало масштабну програму допомоги, що включає моніторинг захисту, юридичну підтримку та грошову допомогу найбільш вразливим категоріям внутрішньо переміщених осіб. Програма служить доповненням до національної системи соціального захисту та соціальної допомоги, та має на меті надати комплексну допомогу людям, які були змушені тікати із зони проведення активних бойових дій до населених пунктів Київської області.

Для надання правової, грошової, гуманітарної та психологічної допомоги в межах програми потрібна оцінка потреб внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Гірської сільської територіальної громади.

Просимо внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Гірської сільської територіальної громади, та мають зазначені потреби, надіслати повідомлення на вайбер Відділу соціального захисту населення 0631751288 та вказати: проблемне питання, прізвище, ім’я та номер телефону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних