Державний прапор України це символ вільної людини!

Дата: 23.08.2023 08:19
Кількість переглядів: 92

Сьогодні в Радивилівській громаді відбулись урочистості до Дня Державного Прапора України.

Фото без опису

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн та майорить Державний Прапор.

Сьогодні наш прапор знає увесь світ! Його носять біля серця наші захисники, у ньому готовність до самопожертви і віра в нашу ПЕРЕМОГУ.

Святковий день розпочався із патріотичних виступів кращих мистецьких колективів КЗ "Радивилівський МБК" на центральній площі Незалежності .

Звучав зразковий дитячий духовий оркестр (керівник Леонтій Тимощук), свої кращі пісні Україні дарували виконавиці народного аматорського ансамблю "Забава" (керівник Олена Кощук), народного аматорського ансамблю сучасної пісні "ЛЕЛІЯ" (керівник Ірина Чорнобай), танцювальним патріотичним візерунком прикрасив урочистості зразковий дитячий хореографічний ансамбль "Калейдоскоп" ( керівник Яна Гуска).

Цього серпневого дня в усіх містах і селах піднімаються національні знамена!

Церемонія підняття прапора в нашій громаді відбулась за участю Радивилівського міського голови Миколи Карапетяна, керівника Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП Олександра Кузьмича, начальника відділення поліції №2 Дубенського РВП ГУ Національної поліції в Рівненській області Юрія Семеренка.

Хвилиною мовчання жителі громади, присутні сьогодні на центральній площі Незалежності, вшанували світлу пам'ять Захисників-Героїв, які під жовто-блакитним прапором мужньо протистояли російським окупантам та віддали життя за волю та свободу України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних