12 Січня, 2023 р., 13:13
Для інтерактивних занять і дистанційного навчання.У межах національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю", завдяки донорам Google і ЮНЕСКО.
12 Січня, 2023 р., 13:12
Держава збільшила суму компенсації для роботодавців, які беруть на роботу внутрішніх переселенців: за працевлаштування ВПО тепер платитимуть 6700 грн.
12 Січня, 2023 р., 13:10
Радивилівська Організація Товариства Червоного Хреста України, яка відновила свою роботу і локалізується у приміщенні станції швидкої допомоги в м. Радивилів, надає гуманітарну допомогу сім’ям внутрішньо переміщених осіб, а також – багатодітним сім’ям та сім’ям, де виховуються діти з інвалідністю І та ІІ груп.
11 Січня, 2023 р., 16:26
Згдіно Розпорядження міського голови від 04.01.2023 № 2 відбудеться чергова  сесія міської ради 8 скликання 24 січня ц.р. о 15 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів.
11 Січня, 2023 р., 08:43
Сьогодні в Дубенська районна державна адміністрація пройшло урочисте нагородження переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських олімпіад з шкільних предметів. Попри складний рік та виклики воєнного часу, 716 учнів навчальних закладів з 17 територіальних громад району змагалися за шанс представити Дубенщину на обласному етапі Всеукраїнських олімпіад. А це – на сотню учасників більше, ніж торік! 
11 Січня, 2023 р., 08:41
Законодавець визначив, що громадські роботи, як вид адміністративного стягнення, полягає у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт тривалістю від 20 до 60 годин (тривалість такого адмінстягнення визначає суд). Громадські роботи, як вид кримінального покарання, на відміну від адміністративного стягнення призначаються на строк від 60 до 240 годин. Вид громадських робіт визначають органи місцевого самоврядування і особа відбуває покарання за місцем проживання.
11 Січня, 2023 р., 08:39
Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що з 01 січня 2023 року розпочався звітний період для фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, які використовують особливості оподаткування на час дії воєнного стану.
11 Січня, 2023 р., 08:38
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що платники податків мають змогу сплачувати податки та збори, єдиний внесок та інші платежі, використовуючи Єдиний рахунок.
11 Січня, 2023 р., 08:37
Головне управління ДПС у Рівненській області  повідомляє, що відповідно до норм Закону України від 3 листопада 2022 року № 2720-ІХ, з 1 січня 2023 року передбачено сплату авансових внесків з податку на прибуток за кожний пункт обміну іноземної валюти, внесений до Реєстру пунктів обміну іноземної валюти, у розмірі:
11 Січня, 2023 р., 08:35
Головне управління ДПС у Рівненській області  повідомляє, що у ході здійснення податкового контролю суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну реалізацію алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального із застосуванням РРО/ПРРО в переважній більшості випадків встановлюються порушення вимог щодо форми та змісту розрахункових документів при реалізації товарів підакцизної групи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних