28 Грудня, 2022 р., 11:41
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 44.1 ст. 44 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) для цілей оподаткування платники податків зобов’язані вести облік доходів, витрат та інших показників, пов’язаних з визначенням об’єктів оподаткування та/або податкових зобов’язань, на підставі первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов’язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством.
28 Грудня, 2022 р., 11:40
Протягом січня- листопада цього року платники податків-юридичні особи Радивилівщини сплатили до Зведеного бюджету  44,2 млн гривень податку на прибуток підприємств. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 9 млн гривень.
28 Грудня, 2022 р., 11:39
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що ставки єдиного податку встановлюються сільськими, селищними, міськими радами або радами об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність, залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць:
28 Грудня, 2022 р., 11:38
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що  відповідно п. 1 частини 1 ст. 7 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) базою нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) для роботодавців - підприємств, установ та організацій, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, є сума нарахованої кожній застрахованій особі заробітної плати за видами виплат, які включають основну та додаткову заробітну плату, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, у тому числі в натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону України «Про оплату праці», та суму винагороди фізичним особам за виконання робіт (надання послуг) за цивільно-правовими договорами.
28 Грудня, 2022 р., 09:27
Вихованці усіх закладів дошкільної освіти Радивилівської громади отримали подарунки від міської ради до новорічних свят.
28 Грудня, 2022 р., 09:26
На звернення військовослужбовця з нашої громади, що разом із побратимами тримають бойові позиції в одній із найгарячіших ділянок на лінії фронту, було здійснено закупівлю електрогенератора, потужністю 3,1кВт, та мобільної зарядної станції "Kseon 84".
26 Грудня, 2022 р., 19:19
Головний фінансовий документ, за яким громада здійснюватиме подальшу життєдіяльність,  міські депутати ухвалили на останній у цьому році сесії. Попередній детальний аналіз основних показників бюджетного процесу було здійснено на засіданні постійних профільних комісій міської ради.
25 Грудня, 2022 р., 19:15
В суботу, 24 грудня, у спортивній залі Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака. відбувся чемпіонат Рівненської області з волейболу серед чоловічих команд (у віковій категорії 40+ ).
25 Грудня, 2022 р., 19:09
Щасливі емоції наймолодших це найкраща віддяка за будь-які реалізовані ініціативи
24 Грудня, 2022 р., 11:31
Щиросердечні вітання усім, хто сьогодні святкує особливу мить - Народження Сина Божого

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних