27 Січня, 2023 р., 14:28
Найближчим часом у закладах охорони здоров’я у старостинських округах громади планують замінити на енергоощадні 20 дверей та 21-не вікно. Завдяки їх актуальній властивості, краще відбуватиметься забезпечення належного температурного режиму у цих приміщеннях.
27 Січня, 2023 р., 14:26
Тоді нацистський режим знищував людей лише за етнічну приналежність. Сьогодні — режим путіна робить те саме в незалежній і суверенній Україні — здійснює геноцид мирних українців.
26 Січня, 2023 р., 10:29
ПІД ЧАС НЕЩОДАВНЬОГО ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ ДЕПУТАТИ ОПРАЦЮВАЛИ ПОНАД 30 ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО.
26 Січня, 2023 р., 10:29
Одне із рішень, прийнятих депутатами на черговій сесії міської ради, стосувалось зміцнення обороноздатності краю.
26 Січня, 2023 р., 08:27
заслухано звітну інформацію про роботу Служби у справах дітей Радивилівської міської ради за 2022 рік.
26 Січня, 2023 р., 08:24
Відповідними змінами до рішення міської ради від 02.12.2020р. № 19 «Про утворення виконавчого комітету Радивилівської міської ради VIII скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу», у склад виконавчого комітету міської ради залучено фахівця держслужби з надзвичайних ситуацій.
26 Січня, 2023 р., 08:22
У Радивилівській територіальній громаді на завершальному етапі – впорядкування та благоустрій території, де уже змонтовано модульні будиночки для тимчасового поселення внутрішньо переміщених осіб.
25 Січня, 2023 р., 15:48
Сьогодні у спортивній залі Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака. відбулось урочисте нагородження та привітання з високими досягненнями у масштабному спортивному обласному проєкті, яке провели представники комунального закладу «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.
25 Січня, 2023 р., 10:59
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.
25 Січня, 2023 р., 10:58
 Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що  громадянам, які отримували доходи за кордоном, а це в основному стосується заробітчан, і які сплатили податки за межами України, не доведеться платити податки ще раз, у разі якщо з країнами, де вони працювали, підписані угоди про уникнення подвійного оподаткування. Таким громадянам необхідно лише подати декларацію про майновий стан і доходи і зазначити суми отриманих доходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних