ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! ШАНОВНА РАДИВИЛІВСЬКА ГРОМАДО!

Дата: 20.05.2022 20:24
Кількість переглядів: 277

ЦЬОГОРІЧНИЙ ДЕНЬ МІСТА РАДИВИЛОВА ВИПАДАЄ НА ЧАС ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ. 

Фото без опису

В мирний час у такі свята, як День міста, кожен відчуває себе важливою частиною творення його живої історії. Тому цей дань завжди всіма очікуваний і хвилюючий.

Кожного року дотепер наша радивилівська громада докладала всіх зусиль, аби гідно відзначати річниці від першої писемної згадки про рідне місто в історичних джерелах. Наче одна велика сім’я, жителі Радивилова, всієї територіальної громади, збирались на центральному майдані Незалежності, на повноцінне святкування. Ми були частиною спортивних, мистецьких і урочистих заходів, де вкотре переконувались, що древній та сучасний Радивилів - місто особливої атмосфери і колориту. Тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які в усі часи вкладали на користь рідного міста працю розуму, рук, тепло серця. Як єдина і велика сім’я, вміємо працювати, вміємо і відпочивати, прагнемо створювати зручні й комфортні умови для нашої громади, покращувати благоустрій та розбудовувати наше місто. 

Ця жорстока війна з російськими окупантами, що триває на рідній землі, внесла трагічні корективи. Змінила, але не перекреслила наші мирні плани. 

Поки існує загроза повітряної тривоги в українських містах, доки гинуть у боях за свободу і незалежність країни мужні її захисники, з міркувань безпеки і моралі - не на часі організовувати будь-які святкові заходи. 

Попри все, віримо, що на вулицях нашого рідного міста, з його славною історією і сучасними соціальними здобутками, ще будуть красиві і радісні свята. 

Після Великої Перемоги, після того, як останній окупант назавжди покине нашу благословенну землю! А до тих пір, з вірою у Перемогу, - ми живемо, працюємо, боремося. 

Хай вогонь свободи ніколи не згасає в наших серцях!

Бажаю всім міцного здоров'я, віри й незламності духу в цей надскладний час. Тепер усі разом маємо тільки нарощувати сили, об’єднуватися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добробуту, допомагати тим, хто цього потребує. Божого заступництва і натхнення на шляху вперед, до нових вершин та звершень нашого міста, громади, на славу й задля процвітання вільної й незалежної України!

Хай живе і квітне наш рідний Радивилів під мирним небом України! 

Хай суспільна злагода, взаємна повага та довіра стануть нам на поміч

 в розбудові та незламній боротьбі за Перемогу.

 

 

З повагою, 

Радивилівський міський голова Микола Карапетян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних