16 Грудня, 2022 р., 14:30
Радивилівський Інклюзивно-ресурсний центр висловлює подяку жителям територіальної громади, які серед тривог війни зберігають світло в серці, і долучились до благодійної акції «Напиши листа Святому Миколаю».
16 Грудня, 2022 р., 10:30
ЗУПИНИЛОСЯ СЕРЦЕ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ із с. НЕМИРІВКА МАРУХИ МИКОЛИ ВІКТОРОВИЧА ( 14.05.1977 – 15.12.2022 р.р.)
15 Грудня, 2022 р., 10:25
Хороші традиції мають продовження. У Радивилівському інклюзивно-ресурсному центрі й цьогоріч реалізовували акцію «Напиши листа Святому Миколаю».
15 Грудня, 2022 р., 08:52
Сьогодні своє професійне свято відзначають люди, які обрали для себе важливу і відповідальну місію - захищати права і свободи людини й громадянина, утверджувати принципи верховенства права в Україні.
15 Грудня, 2022 р., 08:51
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до ст. 291 Податкового кодексу України юридична особа чи фізична особа-підприємець може самостійно обрати спрощену систему оподаткування, якщо така особа відповідає встановленим нормами Податкового кодексу вимогам та реєструється платником єдиного податку.
15 Грудня, 2022 р., 08:49
Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що суб’єктам господарювання, які використовують РРО надано можливість у разі тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії проводити розрахункові операції із використанням належним чином зареєстрованих книг обліку розрахункових операцій (КОРО) та РК або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО, а після відновлення постачання електроенергії необхідно провести через РРО суми розрахунків за час роботи з використанням РК, а також відповідно до контрольної стрічки (у випадку обнулення оперативної пам’яті) - за час роботи, що передував відключення електроенергії, окремо, за кожною ставкою податку на додану вартість, акцизного податку або іншого податку (збору) та виконати Z-звіт. За потреби виконується операція “службове внесення” на суму готівки, що зберігається на місці проведення розрахунків.
15 Грудня, 2022 р., 08:46
За підсумками одинадцяти місяців 2022 року до місцевих бюджетів Радивилівської, Козинської та Крупецької громад надійшло 3,7 млн грн. податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки. Дані надходження перевищили аналогічний період минулого року на 31 тис грн.
15 Грудня, 2022 р., 08:45
Упродовж одинадцяти місяців цього року платники податків перерахували до місцевих бюджетів громад Радивилівщини 14 млн грн плати за землю. Цей показник збільшився на 2,2 млн грн або 18,6 відсотків порівняно з аналогічним періодом минулого року.
15 Грудня, 2022 р., 08:39
Головне правління ДПС у Рівненській області інформує, що, відповідно до Наказу Міністерства фінансів України від 29.09.2017 року №822 «Про затвердження Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків» фізичні особи зобов’язані подавати відомості про зміну даних (зміна місця проживання (податкової адреси), прізвища, імені, по батькові, тощо), які вносяться до облікової картки платника податків, протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви за формою № 5ДР.
14 Грудня, 2022 р., 16:35
Світла пам'ять жертвам Чорнобильської трагедії...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних