26 Квітня, 2023 р., 08:12
За перший квартал 2023 року для захисту довкілля суб’єкти господарювання Дубенщини перерахували до зведеного бюджету 562,9 тис гривень екологічного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до зведеного бюджету цього податку зросли на  110 тис гривень
26 Квітня, 2023 р., 08:10
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що Положеннями статей 266, 267, 286 Податкового кодексу України передбачено право фізичних осіб - платників податку на майно (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, плати за землю) звернутись з письмовою заявою до контролюючого органу для проведення звірки даних, які стали підставою для визначення ним розміру податкових зобов'язань в податковому повідомленні-рішенні.
26 Квітня, 2023 р., 08:08
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
22 Квітня, 2023 р., 08:24
Щоразу, коли надходять чорні новини із фронту, важко підібрати слова, щоб підтримати родину, в яку увірвалось горе, щоб передати біль, який принесла війна. Боляче, що йдуть найкращі...
22 Квітня, 2023 р., 08:22
У РАДИВИЛОВІ ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ ЗАЛУ ДЛЯ УРОЧИСТИХ ЦЕРЕМОНІЙ
21 Квітня, 2023 р., 13:21
У центрі міста жителі громади донатять на підтримку ЗСУ під звучання Радивилівського дитячого зразкового духового оркестру (керівник Леонтій Тимощук).
21 Квітня, 2023 р., 13:14
Популярність до талановитої авторки прийшла у 2014 році, після того, як у світ вийшов її дебютний роман – «Мелодія кави у тональності кардамону».
21 Квітня, 2023 р., 09:09
Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що фізичній особі для направлення запиту щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (F1301803) через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету необхідно мати кваліфікований електронний підпис (далі ‒ КЕП). За його допомогою потрібно увійти до Електронного кабінету за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, або через вебпортал ДПС (https://tax.gov.ua). 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних