ПОДЯКУВАЛИ ЗА БАГАТОРІЧНУ СУМЛІННУ ПРАЦЮ ТА ПРОВЕЛИ НА ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК

Дата: 26.01.2024 18:22
Кількість переглядів: 202

З любов’ю до обраної справи 72-річна радивилівчанка Раїса Антоніна ЛІСКА пропрацювала в соціальній сфері довгих 28 років і цими днями з почестями завершує свій трудовий шлях. Свою повагу Раїсі Антонівні  прийшли засвідчити керівництво Радивилівського територіального центру – директор Віктор ГЕТЬМАН, голова профкому Таміла НАМАКА, голова міської ветеранської організації Василь БОНДАР.

Фото без опису

У Радивилівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) про соціальну робітницю закладу відгукуються, як про одну з найкращих в колективі.

Це Людина з великої літери, яка, відколи приступила до виконання обов’язків з побутового супроводу одиноких непрацездатних громадян похилого віку, зарекомендувала себе дуже відповідальною, виконавською. Поповнила колектив соціальної спільноти Радивилівщини Раїса Антонівна у 1995 році. Родом із с.Стоянівка, але з 1970-го року своє сімейне коріння пустила тут, у Радивилові, з отриманням земельної ділянки, на якій згодом поставили дім, виростили з чоловіком (нині покійним ) трьох дітей. Донька Алла за прикладом матері також обрала професію гуманності, милосердя та щоденної підтримки тих, хто цього потребує, - працює в соціальній сфері громади. Один із двох синів Раїси Антонівни – військовий.

Щасливою окрасою життя і щедрим вінцем жіночої долі Раїси Антонівни є п’ятеро вже дорослих онуків, усі п’ятеро – хлопці.

За ентузіазм, старанність, самовіддану багаторічну зразкову роботу директором  та головою профкому Радивилівського терцентру  Раїсі Антонівці ЛІСЦІ було вручено Подяку та пам’ятний подарунок.

-          Люди, які стільки років працюють в одному закладі, допомагають людям і роблять добро, заслуговують найбільшої похвали. Тим більше, якщо це робота в територіальному центрі, пов’язана з допомогою тим категоріям, які найбільше цього потребують. Ви не просто виконували роботу, а жили тут життям своїх підопічних і колективу, - так зазначив у своєму вітанні Василь БОНДАР, голова міської ветеранської організації.

Раїса Антонівна, у свою чергу, подякувала за теплі слова керівництву та  всім колегам.

-          Майже  30 років я пропрацювала в соціальній сфері і жодного дня не шкодую, що прийшла у цю непросту, але потрібну суспільству галузь. Ми робимо хорошу справу,  і люди це розуміють. Звичайно, серце щемить, але попереду – життя для дітей та онуків. З надією на якнайшвидшу Перемогу й мир в Україні,  – сказала Раїса Антонівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних