29 січня – День пам’яті Героїв Крут!

Дата: 29.01.2024 11:39
Кількість переглядів: 81

Українські студенти, гімназисти, військові - юні герої, молоде покоління Крут, понад сторіччя тому зробили майже неможливе, ціною власного життя вони виступили проти російської військової агресії та стали на захист України.

Фото без опису

Пам'ять про тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, стала вічним вогнищем героїзму та свободи. Їхні подвиги — це не лише частина історії, але й заповіт нації продовжувати боротьбу за свою волю та незалежність.

Нині, коли ми знову боремось за свою незалежність з російським ворогом, ми повинні пам'ятати, що спадщина героїв Крут живе в нас. Їхня безстрашна воля та жертовна любов до рідної землі — це вогник, який освітлює наш шлях через усі труднощі та темряву.

Схилимо в цей день голови в глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю загиблих молодих патріотів. Світла і вічна пам’ять героям Крут!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних