Минулого тижня завершились змагання  відкритої першості  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Радивилова з нагоди Дня звільнення нашого міста від нацистських загарбників.

В  програму змагань були включені змагання з баскетболу,  футболу та легкоатлетичного кросу.

В змаганнях з баскетболу, які відбувались 19 березня, взяло понад  30 чунів  з чотирьох  команд. І місце виборола команда №1  Радивилівської КДЮСШ, друге місце Бродівського району,  третє місце посіла команда Радивилівської КДЮСШ №2, а на четвертому залишились команда з Крупецької ОТГ.

У змаганнях з футболу, які відбулись 25 березня, взяло участь 96 учнів з восьми  команд  ДЮСШ м. Золочева, «Метеор»        м. Радивилова, « Колосок» Козинської ОТГ, ДЮСШ-2 «Спартак» з м. Дубно, а ДЮСШ м. Броди взяло участь двома командами. Також взяли участь ДЮСШ м. Буська, КДЮСШ м. Радивилова. Перше місце в футбольному турнірі виборола команда ДЮСШ м. Буська, ІІ- місце ДЮСШ м. Золочева, ІІІ- місце ДЮСШ м. Дубна, 4 місце ДЮСШ м. Броди-1, 5 місце Радивилівська КДЮСШ, 6 місце ДЮСШ з  м. Броди №2, 7 місце команда «Метеор» м. Радивилова, 8  місце команда  «Колосок» Козинської ОТГ.

Завершальні змагання відкритої першості Радивилівської КДЮСШ проводились з легкоатлетичного кросу. Вони  відбулись  01 квітня в лісовому масиві в районі меморіалу «Слава». В змаганнях взяло участь понад 150 учасників, які представляли  шість команд тренерів з двох спортивних шкіл Бродівської  та Радивилівської КДЮСШ.

Змагання з легкоатлетичного кросу розпочала  наймолодша вікова  група дівчаток 2006р.н.-молодші. У цій групі І місце виборола учениця Бродівської ДЮСШ Сіра Ольга, ІІ місце  - Тацій Вероніка, учениця Радивилівської КДЮСШ, ІІІ місце - Корнілова Софія, учениця Бродівської ДЮСШ. У  хлопчиків цієї вікової групи І  та ІІ місця посіли учні Бродівської ДЮСШ Стадник Власик та Рудський Павло, ІІІ місце - учень  Радивилівської КДЮСШ Прійчук Олександр.

 

У молодшій віковій групі 2004-2005р.н.  у хлопчиків  І  місце  виборов Рудник Вадим ( Радивилівська КДЮСШ), ІІ та ІІІ місце посіли учні Бродівської ДЮСШ Целюх Дмитро та Сех Михайло, у дівчат І місце виборола Гаврилюк Анжела, ІІ місце - Капустинська Софія, ІІІ місце-  Біда Адріана. Останні учениці Бродівської ДЮСШ.

В середній віковій групі 2002-2003р.н. у дівчат І місце виборола представниця Радивилівської КДЮСШ Боголуцька Яна, ІІ та ІІІ місце - учні Бродівської ДЮСШ  Бутик Юля та Проказюк Анна. У юнаків цієї групи І  місце виборов Маруха Вадим, ІІ місце -  Солтисяк Денис, ІІІ місце - Поліщук Микола. Всі  вони учні Радивилівської КДЮСШ.

В старшій віковій групі 2000-2001 р.н у дівчат І  місце виборола Паньковецька Таня, учениця Бродівської ДЮСШ, ІІ місце - Чубаєвська Інна, ІІІ місце - Старченко Анна, обоє учениці Радивилівської КДЮСШ, у юнаків І місце виборов Кирильчук Богдан , ІІ місце -Гаврилюк Андрій, учні Радивилівської КДЮСШ, ІІІ місце - Лаба Михайло, учень Бродівської ДЮСШ.

В загальному підсумку наші легкоатлети для Радивилівської спортивної школи вибороли  11 медалей, з них  чотири золотих, чотири срібні та три бронзові. Також було  відзначено і наймолодших учасників змагань. Це учениця Радивилівської КДЮСШ Антонюк Ангеліна  та учень Бродівської ДЮСШ Рудський Павло. За волю до перемоги відзначено Рудишина Владислава, Левенюк Дарину, Коломієць Олександру.

В загальному підсумку   відкритої першості  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Радивиловської  об’єднаної територіальної громади з нагоди Дня звільнення нашого міста від нацистських загарбників взяло участь  з усіх видів спорту,  які входили до програми змагань, 276 учнів з 18 команд-учасників. Переможців та призерів змагань нагороджували  медалями та грамотами.

Вітаємо  переможців та  призерів змагань та  бажаємо  подальших перемог нашим вихованцям. Зичимо усього найкращого усім, хто долучився і сприяв проведенню  та організації змагань.

Директор Радивилівської КДЮСШ                          А.Боголуцька