Завершились змагання «Спортивні надії Радивилівщини»

Дата: 04.04.2017 16:22
Кількість переглядів: 923

Фото без описуМинулого тижня завершились змагання  відкритої першості  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Радивилова з нагоди Дня звільнення нашого міста від нацистських загарбників.

В  програму змагань були включені змагання з баскетболу,  футболу та легкоатлетичного кросу.

В змаганнях з баскетболу, які відбувались 19 березня, взяло понад  30 чунів  з чотирьох  команд. І місце виборола команда №1  Радивилівської КДЮСШ, друге місце Бродівського району,  третє місце посіла команда Радивилівської КДЮСШ №2, а на четвертому залишились команда з Крупецької ОТГ.

У змаганнях з футболу, які відбулись 25 березня, взяло участь 96 учнів з восьми  команд  ДЮСШ м. Золочева, «Метеор»        м. Радивилова, « Колосок» Козинської ОТГ, ДЮСШ-2 «Спартак» з м. Дубно, а ДЮСШ м. Броди взяло участь двома командами. Також взяли участь ДЮСШ м. Буська, КДЮСШ м. Радивилова. Перше місце в футбольному турнірі виборола команда ДЮСШ м. Буська, ІІ- місце ДЮСШ м. Золочева, ІІІ- місце ДЮСШ м. Дубна, 4 місце ДЮСШ м. Броди-1, 5 місце Радивилівська КДЮСШ, 6 місце ДЮСШ з  м. Броди №2, 7 місце команда «Метеор» м. Радивилова, 8  місце команда  «Колосок» Козинської ОТГ.

Завершальні змагання відкритої першості Радивилівської КДЮСШ проводились з легкоатлетичного кросу. Вони  відбулись  01 квітня в лісовому масиві в районі меморіалу «Слава». В змаганнях взяло участь понад 150 учасників, які представляли  шість команд тренерів з двох спортивних шкіл Бродівської  та Радивилівської КДЮСШ.

Змагання з легкоатлетичного кросу розпочала  наймолодша вікова  група дівчаток 2006р.н.-молодші. У цій групі І місце виборола учениця Бродівської ДЮСШ Сіра Ольга, ІІ місце  - Тацій Вероніка, учениця Радивилівської КДЮСШ, ІІІ місце - Корнілова Софія, учениця Бродівської ДЮСШ. У  хлопчиків цієї вікової групи І  та ІІ місця посіли учні Бродівської ДЮСШ Стадник Власик та Рудський Павло, ІІІ місце - учень  Радивилівської КДЮСШ Прійчук Олександр.

 

У молодшій віковій групі 2004-2005р.н.  у хлопчиків  І  місце  виборов Рудник Вадим ( Радивилівська КДЮСШ), ІІ та ІІІ місце посіли учні Бродівської ДЮСШ Целюх Дмитро та Сех Михайло, у дівчат І місце виборола Гаврилюк Анжела, ІІ місце - Капустинська Софія, ІІІ місце-  Біда Адріана. Останні учениці Бродівської ДЮСШ.

В середній віковій групі 2002-2003р.н. у дівчат І місце виборола представниця Радивилівської КДЮСШ Боголуцька Яна, ІІ та ІІІ місце - учні Бродівської ДЮСШ  Бутик Юля та Проказюк Анна. У юнаків цієї групи І  місце виборов Маруха Вадим, ІІ місце -  Солтисяк Денис, ІІІ місце - Поліщук Микола. Всі  вони учні Радивилівської КДЮСШ.

В старшій віковій групі 2000-2001 р.н у дівчат І  місце виборола Паньковецька Таня, учениця Бродівської ДЮСШ, ІІ місце - Чубаєвська Інна, ІІІ місце - Старченко Анна, обоє учениці Радивилівської КДЮСШ, у юнаків І місце виборов Кирильчук Богдан , ІІ місце -Гаврилюк Андрій, учні Радивилівської КДЮСШ, ІІІ місце - Лаба Михайло, учень Бродівської ДЮСШ.

В загальному підсумку наші легкоатлети для Радивилівської спортивної школи вибороли  11 медалей, з них  чотири золотих, чотири срібні та три бронзові. Також було  відзначено і наймолодших учасників змагань. Це учениця Радивилівської КДЮСШ Антонюк Ангеліна  та учень Бродівської ДЮСШ Рудський Павло. За волю до перемоги відзначено Рудишина Владислава, Левенюк Дарину, Коломієць Олександру.

В загальному підсумку   відкритої першості  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Радивиловської  об’єднаної територіальної громади з нагоди Дня звільнення нашого міста від нацистських загарбників взяло участь  з усіх видів спорту,  які входили до програми змагань, 276 учнів з 18 команд-учасників. Переможців та призерів змагань нагороджували  медалями та грамотами.

Вітаємо  переможців та  призерів змагань та  бажаємо  подальших перемог нашим вихованцям. Зичимо усього найкращого усім, хто долучився і сприяв проведенню  та організації змагань.

Директор Радивилівської КДЮСШ                          А.Боголуцька   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних