22 Серпня, 2023 р., 08:11
Запрошуємо Вас відзначити День Прапора України та День Незалежності України разом!
21 Серпня, 2023 р., 21:14
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
21 Серпня, 2023 р., 21:08
20 серпня у Млинівська селищна рада відбулися обласні зональні змагання розіграшу Кубка ТО ГО «ВФСТ «Колос» з пляжного волейболу серед збірних команд міських і селищних, сільських територіальних громад, присвячених Дню Незалежності України !
21 Серпня, 2023 р., 21:06
Команда ветеранів футбольного клубу "Сокіл" з м. Радивилів взяла участь у футбольному турнірі пам'яті гравця команди, ветерана футболу та захисника України Віктора Ткачука, який загинув в Маріуполі від рук російських окупантів у квітні минулого року.
20 Серпня, 2023 р., 21:05
Художниця, крім написання картин, ілюструє книги, займається іконописом, декоративним розписом.
20 Серпня, 2023 р., 21:02
З ініціативи товариства рибалок, ветеранських організацій та Радивилівської міської ради у с. Старики Башарівського старостату відбувся благодійний риболовний турнір.
18 Серпня, 2023 р., 20:59
Фішинг - один із найпоширеніших видів інтернет-шахрайства. Наступними за популярністю є афера – надання, так званої, грошової допомоги, фейкове волонтерство та соціальна інженерія.
17 Серпня, 2023 р., 20:56
На міжнародному конкурсі - фестивалі мистецтв "IT'S A SUMMER TIME ", що проходив у Болгарії, у номінації ,, Хореографічне мистецтво" яскраво відзначився наш зразковий аматорський ансамбль"Калейдоскоп" ( керівник Яна Гуска Yanka Huska )
17 Серпня, 2023 р., 20:44
Пенсійний фонд України у серпні здійснює фінансування разової грошової виплати до Дня Незалежності України ветеранам війни, жертвам нацистських переслідувань, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних