17 Серпня, 2023 р., 20:44
Пенсійний фонд України у серпні здійснює фінансування разової грошової виплати до Дня Незалежності України ветеранам війни, жертвам нацистських переслідувань, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.
14 Серпня, 2023 р., 20:39
За сприяння нашого земляка Віктора Володимировича Кравчука, через благодійну організацію Благодійний Фонд «Даруючи надію», Радивилівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) отримав безоплатну гуманітарну допомогу від української діаспори в Сполучених Штатах Америки.
12 Серпня, 2023 р., 08:53
Наша сильна, талановита, відважна і незламна молодь! Теперішнє і майбутнє України саме у ваших руках.
11 Серпня, 2023 р., 08:25
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
09 Серпня, 2023 р., 15:06
Запроваджено експериментальний проєкт надання соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю з числа ВПО, які перебувають у складних життєвих обставинах.
09 Серпня, 2023 р., 09:46
з 09.08.2023 р. по 11.08.2023 р. буде припинена подача газопостачання по с. Гаї Лев'ятинські та с. Дружба в зв'язку із проведенням будівельно-ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску.
08 Серпня, 2023 р., 08:32
28 громад з Житомирської (11), Рівненської (9) та Полтавської (8) областей стали партнерами Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).
07 Серпня, 2023 р., 14:10
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних