22 Серпня, 2023 р., 08:13
Нагадаємо, захід відбувся минулої неділі в с. Старики Башарівського старостату з ініціативи товариства рибалок, ветеранських організацій та Радивилівської міської ради.
22 Серпня, 2023 р., 08:11
Запрошуємо Вас відзначити День Прапора України та День Незалежності України разом!
21 Серпня, 2023 р., 21:14
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
21 Серпня, 2023 р., 21:08
20 серпня у Млинівська селищна рада відбулися обласні зональні змагання розіграшу Кубка ТО ГО «ВФСТ «Колос» з пляжного волейболу серед збірних команд міських і селищних, сільських територіальних громад, присвячених Дню Незалежності України !
21 Серпня, 2023 р., 21:06
Команда ветеранів футбольного клубу "Сокіл" з м. Радивилів взяла участь у футбольному турнірі пам'яті гравця команди, ветерана футболу та захисника України Віктора Ткачука, який загинув в Маріуполі від рук російських окупантів у квітні минулого року.
20 Серпня, 2023 р., 21:05
Художниця, крім написання картин, ілюструє книги, займається іконописом, декоративним розписом.
20 Серпня, 2023 р., 21:02
З ініціативи товариства рибалок, ветеранських організацій та Радивилівської міської ради у с. Старики Башарівського старостату відбувся благодійний риболовний турнір.
18 Серпня, 2023 р., 20:59
Фішинг - один із найпоширеніших видів інтернет-шахрайства. Наступними за популярністю є афера – надання, так званої, грошової допомоги, фейкове волонтерство та соціальна інженерія.
17 Серпня, 2023 р., 20:56
На міжнародному конкурсі - фестивалі мистецтв "IT'S A SUMMER TIME ", що проходив у Болгарії, у номінації ,, Хореографічне мистецтво" яскраво відзначився наш зразковий аматорський ансамбль"Калейдоскоп" ( керівник Яна Гуска Yanka Huska )

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних