Для молоді, дітей, всієї старостинської громади

Дата: 02.08.2019 10:16
Кількість переглядів: 525

Фото без описуУ перший день серпня в Батькові відбулось святкове відкриття сучасного тренажерного центру, а також капітально відремонтованого адміністративного приміщення колишньої колгоспної контори. Зручно облаштовані кабінети уже «обживають» в.о. старости та фахівці старостинства. 

Мешканці сіл  Немирівки, Батькова, Гаїв-Лев’ятинських відтепер звертатимуться сюди у вирішенні всіх життєвоважливих питань.

А ще всього якийсь рік тому територія біля покинутої контори потопала у чагарниках та непрохідних дикорослях. Приміщення не експлуатувалось більше двох десятиліть, тут було відсутнє електропостачання та повністю демонтована система опалення. «Друге дихання» колгоспній конторі надала перемога у щорічному обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад. Як поінформувала О.М.Сиротюк, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності Радивилівської міської ради, торік відповідний проект під назвою «Облаштування спортивного тренажерного залу в с.Батьків Немирівського старостинського округу Радивилівської ОТГ» було направлено на розгляд конкурсної комісії. Потреба нашої громади у спортивному тренажерному залі, пройшовши всі необхідні узгодження й експертизи, отримала відповідну підтримку, а, відтак – і співфінансування із обласного бюджету у сумі 97 070 грн.

Паралельно з облаштуванням тренажерного залу, для більш якісної організації надання адміністративних послуг громадянам, які проживають у сільській місцевості ( у конкретному випадку мова йде про Немирівський старостинський округ Радивилівської ОТГ: усі попередні роки прийом громадян в.о. старости здійснював у напіваварійній будівлі, яка експлуатується ще з 1927 року і нині ризикує розвалитися від першої-ліпшої погодної стихії), Радивилівською міською радою за кошти міського бюджету було проведено ще й капітальний ремонт кабінетів приміщення колишньої контори. Обійшлися ці роботи у доволі таки значну суму -  понад 200 000 гривень.

Тішить, що за цей час  вдалося цілком реалізувати задумане. Зокрема у залі, де нині розташовано тренажерний центр,  повністю замінено вікна, замість прогнилих дерев’яних тут встановлено сучасні енергозберігаючі, з металопластику. Переобладнано також підлогу, наново підведено електрику та змонтовано опалення. Нові тут і вхідні двері, і світильники, для комфортного заняття спортом встелене ковролінове покриття. Вздовж вирівняних стін зручно розташувались в очікуванні перших відвідувачів сучасні багатофункціональні  тренажери.

Всі, хто долучилися до урочистої події з нагоди входин, щиро переконані, що це місце дуже швидко наповниться дитячим сміхом та стремлінням до самовдосконалення, винагородою якому стануть високі спортивні перемоги. І, можливо, у добрий час сказавши, хтось із Немирівського округу в майбутньому зможе гордо приміряти на себе ще й олімпійську форму?

З надією, що новостворений тренажерний зал стане улюбленим та популярним осередком серед жителів старостинської садиби, до присутніх звернувся також голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян. Він наголосив: мрія багатьох змогла здійснитися завдяки згуртованій і злагодженій роботі чималої команди фахівців, в переліку яких, зокрема, заступники В.М.Ісюк, О.В.Пастух, керуючий справами міськвиконкому С.В.Гуща.  

- Зроблено це нами для дітей, для молоді, для громади всього старостинства. Тепер є таке місце в Батькові, де б можна було з користю проводити вільний час. Працюємо в тією метою, щоб усі ви мали доступну можливість вести здоровий спосіб життя, - наголосив Микола Аракелович. Заняття у новому тренажерному центрі, наголосив міський голова, відбуватимуться безкоштовно, уже з вересня заплановано ввести штатну одиницю тренера, який би курував роботу у цьому напрямку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних