19 Листопада, 2020 р., 11:25
В лютому цього року в Радивилівській ОТГ розпочала свою роботу патронатна сім’я - на сьогоднішній день єдина на території всієї Рівненщини. Це родина, яка пройшла спеціальний курс підготовки, щоб здійснювати тимчасовий догляд над дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах через неналежну поведінку батьків. Такі сім’ї, відповідно до державної стратегії,  стануть альтернативою інтернатним закладам, діти потраплять в комфортні та безпечні домашні умови, де про них турбуватимуться, забезпечать догляд і реабілітацію.
18 Листопада, 2020 р., 17:53
У Радивилові, з нагоди Дня Гідності та Свободи, в суботу, 21 листопада, біля пам’ятного знака Героям Небесної Сотні відбудеться громадський мітинг-реквієм з покладанням квітів та молебень в пам'ять про тих, хто загинув за Україну.
17 Листопада, 2020 р., 11:24
Щоб забезпечити функціональну безперебійність водопровідних артерій міста, Радивилівським КП «Комунальник» у понеділок, 16 листопада, на окремих дільницях мережі були проведені масштабні відновлювальні роботи. Відтак, ремонтною бригадою підприємства було встановлено новий прилад обліку води на артезіанській свердловині по вулиці Шкільна 5, замінено засувку на водопроводі, діаметром 150 мм, на перехресті вулиць Грушевського та Проста, замінено запірну арматуру та водопровідну трубу в будинку за адресою  О. Невського 28.
13 Листопада, 2020 р., 16:03
ПРОТОКОЛ № 46 позачергового засідання комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Радивилівського району 13 листопада 2020 року м.Радивилів 
12 Листопада, 2020 р., 16:31
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
09 Листопада, 2020 р., 15:43
Люди пісні, люди танцю, люди поетичного слова,  - всі ті, хто наповнюють наше життя яскравими емоціями, сьогодні, 9 листопада, приймали заслужені слова поваги з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.
06 Листопада, 2020 р., 09:30
У середу, 4 листопада, депутати Радивилівської міської ради цієї каденції зібралися на останнє голосування. В ході опрацювання порядку денного ними було розглянуто низку актуальних в життєдіяльності територіальної громади питань. Місцевим пожежникам, зокрема, виділили кошти на спецавтомобіль - для проведення рятувальних  операцій. На співфінансування закупівлі спецтехніки рішенням позачергової, 83-ї сесії Радивилівської міської ради з місцевого бюджету було спрямовано 200 000 гривень.
03 Листопада, 2020 р., 14:11
Насамперед домашнє насильство - це діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають ( проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних