В ОБ’ЄКТИВІ УВАГИ – СОЦІАЛЬНА РОБОТА

Дата: 28.01.2022 09:06
Кількість переглядів: 739

Відбулось перше у новому році засідання виконавчого комітету Радивилівської міської ради. Питання, які були розглянуті на порядку денному – «Про роботу із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Фото без описуЗа звітний період міським центром соціальних служб проведено роботу із виявлення сімей у складних життєвих обставинах (СЖО) та організовано їм своєчасну допомогу шляхом взаємодії з іншими державними установами та організаціями. За інформацією Тетяни ФРАНКО, директорки Радивилівського міського центру соціальних служб, за фахівцями центру мінімізовано прояви негативних чинників у 18 сім’ях СЖО із 37, які перебували на обліку у 2021-му році. Про наслідки розгляду звернень громадян в Радивилівській міській раді за минулий рік доповідав керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій ГУЩА. Він акцентував увагу на тому, що кількість звернень громадян у міську раду за звітний період збільшилась приблизно на 25 відсотків. Вдвічі частіше адресувались звернення від жінок (479), аніж від чоловіків (287). Найбільш актуальними за змістом звернень і далі залишаються питання соціального характеру, їх кількість за 2021-й рік склала 407 звернень. У кількісному співвідношенні найбільш чисельними є звернення жителів громади із проханнями надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань. Минулоріч у цій категорії розгляду звернень громадян міською радою, зокрема, було виділено 30 000 гривень громадянам, потерпілим внаслідок пожежі, а також 15 000 гривень на придбання слухового апарату. Як було зазначено, робота зі зверненнями громадян залишається важливою складовою міської ради та перебуває під постійним контролем міського голови. Крім іншого, членами виконавчого комітету були прийняті відповідні рішення з питань захисту прав та інтересів дітей статусних категорій – доповідала начальник профільної служби міської ради Олена ПІСАРЄВА. Виконавчим комітетом міської ради надано дозвіл на видалення аварійних дерев біля обеліску в с.Дружба (деревину виділити на опалення сільських дитячих закладів), а також затверджено орієнтовний план роботи виконавчого комітету в наступному місяці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних