09 Січня, 2024 р., 11:45
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що п. 174.2 ст. 174 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) врегульовано питання оподаткування податком на доходи фізичних осіб об’єктів спадщини. Зокрема, встановлено, що  за нульовою ставкою ПДФО оподатковуються :
09 Січня, 2024 р., 11:44
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що податкові декларації подаються за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному року для платників податку на доходи фізичних осіб, у тому числі самозайнятих осіб, до 1 травня року, що настає за звітним, крім випадків, передбачених розділом IV Податкового кодексу України.
09 Січня, 2024 р., 11:21
Власники об’єктів нерухомості Радивилівщини за підсумками  2023 року сплатили до місцевих бюджетів 6  млн гривень податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. У порівнянні із відповідним періодом 2022 року надходження збільшились на 1,9 млн. гривень, або 46,4 відсотки.
09 Січня, 2024 р., 11:20
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних застосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)».
08 Січня, 2024 р., 13:05
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
06 Січня, 2024 р., 16:35
Різдво Христове для усіх нас це завжди довгоочікуване тепле родинне свято, час сподівань на краще.
05 Січня, 2024 р., 16:10
Колишній навідник механізованого відділення. Михайло Бойко помер 3 січня 2024 року в м. Кременчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних