На Дубенщині стабільно зростають надходження податку на прибуток

Підприємства Дубенського району протягом січня-листопада 2023 року спрямували до Зведеного бюджету 294.3 млн гривень податку на прибуток. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року сума сплаченого податку на 160.4 млн гривень більша.

САМОВРЯДУВАННЯ – ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНЕ ЛІДЕРСТВО!

Напередодні Дня місцевого самоврядування в Радивилівській міській раді відбулась чергова, 54-та сесія. Працівників апарату міської ради, депутатів, членів виконавчого комітету з професійним святом привітав Радивилівський міський голова Микола Карапетян.

Щодо граничних обсягів доходу для платників єдиного податку на 2023 рік

Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» внесено зміни з 01.08.2023, зокрема, до підрозд. 8 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, яким урегульовано граничні обсяги доходу для платників єдиного податку.

Увага, буде припинено електропостачання!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ З ПОДАРУНКАМИ ДО ВИХОВАНЦІВ РАДИВИЛІВСЬКОГО ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ

З ініціативи викладацького колективу Радивилівського Інклюзивно-ресурсного центру вже четвертий рік поспіль напередодні найулюбленішого свята малечі тут проходить благодійна акція ««Стань Святим Миколаєм для дитини з особливими потребами, зроби подарунок!».