Їм літа - не біда, бо душа молода!

Клуб «Надвечір’я» - своєрідний символ, візитна картка нашої Радивилівської міської центральної бібліотеки. Це єдиний на Радивилівщині співочий колектив, який звучить голосами ветеранів праці.

Сьогодні - День автомобіліста і дорожника

Це професійне свято не тільки всіх водіїв, а й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов’язок. Без цих людей і їхньої відданості професії та почуття відповідальності неможливе повсякденне життя.

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників та вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні

На Меморіалі Слави в м.Радивилів відбулась акція пам’яті важливої історичної дати за участю представників влади територіальної громади – Радивилівського міського голови Миколи КАРАПЕТЯНА, його заступників Віктора ІСЮКА, Олександра ПАСТУХА, голови Радивилівської ветеранської організації Василя БОНДАРЯ, представників Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП – Валентина АТРАСЕВИЧА, Ігоря ХОРОНОВСЬКОГО, працівників поліції.

У День української мови та писемності в Радивилівській міській бібліотеці організували літературну вітальню, головними гостями якої стали молоді таланти в царині поезії

Звучали літературні дебюти від учнівства нашої громади – користувачів публічно шкільних бібліотек. Молодь презентувала власне бачення подій сьогодення крізь призму поетичного слова, свої думки та переживання.

Етичне спілкування з ветеранами/ветеранками війни, військовослужбовцями та членами родин загиблих – важлива складова нашого сьогодення

У Радивилові ця тема стала предметом діалогу фахівчинь Дубенського Центру психосоціальної підтримки - О.Мельник, А.Пилипчук та керівниці Центру Л. Одварко - із спеціалістами відділів та структурних підрозділів міської ради, відповідальних за соціальну роботу у громаді, а також працівниками Центру надання адміністративних послуг.