Інформаційна сесія!

Дата: 22.09.2022 18:37
Кількість переглядів: 243

Працівники Благодійного фонду "Рокада" з м.Рівне провели інформаційну сесію для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Радивилівська громада

Фото без опису

У центральній міській бібліотеці сьогодні працювала консультаційна приймальня, яку відвідали десятки громадян у статусі ВПО.

Представниці Рівненського регіонального осередку БФ «Рокада» - Жанна Карпова, Ірина Сірачук, Олена Ставицька, залучили до анкетування переселенців, які звернулись у виїзну приймальню. Таким чином буде здійснено моніторинг їх основних потреб та належну організацію подальшої цільової допомоги.

До роз’яснень щодо соціального супроводу переселенців на час їх перебування в евакуації долучилась керівниця відділу соціального захисту населення міської ради Катерина Наконечна.

Фонд ,, РОКАДА,, консультує внутрішньо переміщених в умовах війни громадян у питаннях юридичної підтримки, відновлення втрачених документів, щодо отримання благодійної допомоги від інших фондів та організацій, а також надає психологічну підтримку дорослим та дітям.

Співдія - це завжди ширші можливості і більша користь людям

Довідково: Благодійний Фонд «Рокада» діє в Україні з 2003 року, є багаторічним виконавчим партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. В час повномасштабної війни Фонд спрямував вектор ініціатив на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які змушені були евакуюватись у західні області із регіонів ведення бойових дій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних