06 Березня, 2023 р., 11:11
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
03 Березня, 2023 р., 08:27
З Ольгою Соболєвою , медсестрою з м.Вознесенськ, що на Миколаївщині, ми поспілкувались під час чергової видачі Радивилівською міською радою гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.
03 Березня, 2023 р., 08:25
Благодійна допомога від працівників та вихованців Підзамчівського ліцею сьогодні відправлена на фронт.
03 Березня, 2023 р., 08:23
ВІДВІДАЙТЕ ІНФОРМАЦІЙНИЙ СЕМІНАР У РАДИВИЛІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ОТРИМАЙТЕ ВІДПОВІДІ НА СВОЇ ЗАПИТАННЯ!
03 Березня, 2023 р., 08:21
Отримуйте ваучер у центрах зайнятості та навчайтеся у Рівненському центрі ПТО ДСЗ безоплатно! До уваги усіх, хто планує вдосконалити рівень професійних знань, здобути нові навички та прагне зекономити на навчанні!
03 Березня, 2023 р., 08:20
У рамках реалізації урядового проєкту «єРобота» триває прийом заявок на отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Прийом документів - через портал “Дія”.
03 Березня, 2023 р., 08:15
В рамках програми Підтримки 150 ветеранів/-нок з різних куточків України, різного віку та напрямку діяльності отримають підтримку HR-спеціалістів (кадровиків) і психологів під час пошуку роботи, здобудуть нові знання про ринок праці, розвинуть м'які навички, такі як самопрезентація, ефективна комунікація, лідерство, успішне вирішення конфліктів.
02 Березня, 2023 р., 08:37
Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що платники єдиного податку третьої групи (фізичні особи – підприємці), які є платниками податку на додану вартість, ведуть облік доходів і витрат за типовою формою та в порядку, що встановлені центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику. 
02 Березня, 2023 р., 08:36
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, вводено поняття мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ). 
02 Березня, 2023 р., 08:34
Головне управління ДПС в Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. п. 14.1.129.1 п. п. 14.1.129 п. 14.1 ст. 14 ПКУ будівлі, зареєстровані згідно із законодавством як об’єкти житлової нерухомості, а також їх складові частини, які є самостійними об’єктами нерухомого майна, зокрема, включають:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних