СЬОГОДНІ У РІВНОМУ ПРОХОДИТЬ ЗАГАЛЬНООБЛАСНА КОМУНІКАЦІЯ ГРОМАД

Дата: 11.12.2023 14:54
Кількість переглядів: 196

На початку тижня розпочала роботу Рада громад при голові Рівненської обласної ради, до якої долучився і Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН.

Фото без опису

Цього разу співорганізатором засідання є Рівненське регіональне відділення Асоціації Міст України, новообраним очільником якого влітку цьогоріч став Микола Аракелович.

Учасниками зустрічі заплановані до розгляду наступні питання порядку денного:

про розвиток добровільних пожежних команд в територіальних громадах.

про можливості покращення послуг в громадах у співпраці з проєктами ПРООН.

про співпрацю Західного міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби з органами місцевого самоврядування Рівненщини.

про діяльність благодійного фонду "Рокада" та роль Рад внутрішньо переміщених осіб щодо посилення спроможності тергромад, які прихистили від війни ВПО.

Перед початком обговорення учасників привітали з Днем місцевого самоврядування, підсумували головні виклики, які нині долають органи місцевого самоврядування Рівненської області. Представників органів місцевого самоврядування, голів громад, депутатів місцевих рад, секретарів рад відзначили Почесними нагородами від голови Рівненська обласна державна адміністрація, голови Рівненська обласна рада та від голови Асоціації міст України.

Нагадаємо, що Рада громад при голові Рівненської обласної ради - це один із майданчиків співпраці між облрадою та територіальними громадами. Учасниками таких засідань, окрім керівників ТГ, є очільники та депутати облради, обласної державної адміністрації, фахівці та експерти. Теми, які обговорюють під час засідань, стосуються різних сфер життєдіяльності громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних